2777
2789
عنوان

نفس تنگی و سنگینی سمت قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 24 پست
سکته فقط مرگ نیست درد سختی زجر خیلی ها نمیمیرن ولی بعدش درد و سختی که میکشن واسشون سخت تر از مرگه

میدونم. پاک کردم، چون حقیقتش میترسم. بیشتر شوخی بود، این چیزا رو تا خدای نکرده آدم باهاش مواجه نشه، نمیفهمه چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعییی... کاش واقعا این یه مورد رو بشه از بین برد😔

میدونم چقد سخته گلم درکت میکنم ولی مهم تر از سلامتیت چیزی نیس پس استرست رو از بین ببر خودتو سرگرم کن تا بهش فقط نکنی 

من از بچگی مشکل داشتم نفهمیده بودیم ولی مادرم میگه از بچگی تو حمام تنگی نفس میگرفتم ، تو شیر خوردن و ...

آهان پس برای تو مادرزادی بود. من قبلا چکاپ دادم برای دریچه ها، مشکلی نبود. اما چون تحرکم کم شده، حس می کنم تا یه قدم‌ راه میرم شدیدا به نفس نفس می افتم. دویدن رو که اصلا دیگه نمی تونم. حالا باز میرم اکو بدم، حداقل اینکه خیالم راحت شه

میدونم چقد سخته گلم درکت میکنم ولی مهم تر از سلامتیت چیزی نیس پس استرست رو از بین ببر خودتو سرگرم کن ...

ممنونم عزیزم، تمام تلاشمو می کنم❤️ این مدت خیلی فشار بهم وارد شده، خودم فکر می کنم از اونه

یه مسکن بخور ببین آروم میشه یا نه مسکن دردهای عصبی هم هست ولی من جرات نمیکنم بگم بهت اسمش رو با دکت ...

پروپرانول میخورم بعضی شبا، به نظرم تاثیر داره. بیشتر فکر می کنم از فشار عصبی باشه، اما سعی میکنم همین روزا برم دکتر ببینم چی میگه.

پروپرانول میخورم بعضی شبا، به نظرم تاثیر داره. بیشتر فکر می کنم از فشار عصبی باشه، اما سعی میکنم همی ...

بیدمشک و گلاب رو قاطی کن بخور خیلی خوبه برا موقع هوایی که احساس می‌کنی تنگی نفس و درد قفسه سینه داری 

حتما امتحان کن عزیزم 

آهان پس برای تو مادرزادی بود. من قبلا چکاپ دادم برای دریچه ها، مشکلی نبود. اما چون تحرکم کم شده، حس ...

اره عزیزم یه چکاب بده 

انشالله هیچی نیست 

برا من خوب شده. من کامل رنگ ناخنا و لبام عوض میشد موقع استرس زیاد یا ورزش .هرچند الانم یکم کم میارم موقع فعالیت . دکتر میگه چون مرتب ورزش نمیکنی 

میگه باید تقویتش کنی قلب رو اونم مثل بقیه عضلات ، دست و پا و ایناس 

میگه تا بهش نرسی ضعیف میشه.

خووهر توام سعی کن کم کم فعالیتت رو بیشتر کنی که ضعیف نشه