این روزا خیلی سر زبون اقایون افتاده که زنا ازدواج میکنن واسه مهریه گرفتن و... که تاحدی هم حق میدم بهشون
ولی بیاین اون طرف قضیه رو هم ببینیم
این یه داستان واقعیه از یه دختر یتیم
این دوست من تو کوچیکی پدرش فوت میکنه وتو شرایط سختی زندگی میکرده بایه پسری اشنامیشه به قصد ازدواج
میرسن به ازدواج پسره میگه من مهریه نمیزنم باکلی چک وچونه ۱۴ تارو قبول میکنن باحق طلاق+سه تاتیکه وسیله خونه که پسزبخره بخره
سرعقد به دخترمیگه مهریه تو باید نصف کنی تا حق طلاق بدم بهت دخترم میگه باشه و پسرهم که قراربوده حق طلاق بده به دختر نمیده
میرن واسه خرید جهیزیه پسره ۳تیکه رو میخره دختره همبقیه وسایل اشپزخونه رو همونجا میخره با پولی که خودش سالها زحمت کشیده کارکرده ولی فروشنده یه فاکتور میزنه به اسم پسر
الان که فقط چندسال از ازدواجشون میگذره مشکلاتی از پسره رو شده که تاصبح بگم تموم نمیشه،خیانت و ماه به ماه نیومدن و خرجی ندادن وکلاهبرداری واعتیاد و...
الان پسره کلا نمیاد خونه خرجی هم نمیده اجازه ی کار به دختر نمیده و مدام میره شکایت میکنه که زنم میخواد وسایل خونه که من خریدم رو بدزده،درصورتی که خودش میخواد اینکارو بکنه بندازه گردن زنش به همین دلیل دختره چندین ماهه توخونه بست نشسته که نیاد وسیله هاشو ببره!وسیله هایی که خودش باهزاااار جور زحمت خریده...
پسره هم گفته تاموهات همرنگدندونات بشه طلاقت نمیدم
میخواستمبگمدختر پسر نداره،خیلی مراقب باشید