ببین سری پیش منو رد کرد سر اینکه موقع دارم دوبل اجازه نگرفتم پارک دوبلو خوب زدم ولی برا همین چون می ...
بار اول دوم احتمال زیادی داره که قبول نکنن خصوصا اگه شلوغ باشه اون روز..من بار اول با چشای خودم دیدم که چاشو گذاشت رو ترمز زیر پاش ماشین خاموش شد بار دومم فقط واسه چراغ راهنمای دوم موقع دوبل رد شدم
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
ولی تو برگه برام زد دنده عقب ضعیف 😑 خلاصه چند تا تیک بیخود زد و رد کرد بی شرف
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
بار اول دوم احتمال زیادی داره که قبول نکنن خصوصا اگه شلوغ باشه اون روز..من بار اول با چشای خودم دیدم ...
وای نگو
فردا خیلی شلوغه 🤦🏻♀️
۶۰ نفریم
بدتر استرس گرفتم
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
نه عزیزم اینجوری نیس..اگه ببینه استرس داری رد میکنه..بین پسرا که قبول میشدن خیلیاشون حتی کمربندم نمیبستن ولی چون بدون استرس ومکس وبا اعتماد بنفس بودن سریع بار اولم قبول میکردن..فقطط استرسسی نشو ونزار ببینه که استرس داری
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
نه عزیزم اینجوری نیس..اگه ببینه استرس داری رد میکنه..بین پسرا که قبول میشدن خیلیاشون حتی کمربندم نمی ...
دعا کن قبول بشم 🥲🥲 حس خوب تورو منم فردا داشته باشم🥲
عزیزممممممممممممممم وایی باورت نیشه خس کرده بودم که قبول میشییییی..عالییی..انشالله خاطره های خو ...
اصلا هنوز باورم نمیشه 🥹 خدا امواتشو بیامرزه ، از این افسرای اذیت کن نبود
ممنوووونم توام همینطور 🥹💝