2777
2789
عنوان

من پول‌پرستم❓😅

642 بازدید | 23 پست

من توی تاپیک قبلیم گفتم از نظر من‌ یه امتیاز مثبت در زندگی این هست که مرد بخشی از اموالش رو به اسم زن بزنه و این از نظر من بیانگر اعتماد اون مرد به زنش هست

حالا اگر از پول‌پرستی خودم بگم بخش زیادی از اموال همسرسابقم دست من بود و در مورد بخشیش گردش مالی  به شکلی بود که ایشون نمی‌تونست از رجوع هبه استفاده کنه

اما من همه اموالش رو پس دادم

مهریه‌ای دریافت نکردم

حتی طلاها هم پس دادم

دوباره در ازدواج فعلیم هم من از همسرم همین درخواست رو داشتم و باز هم ملاک من اعتماد و حس امنیت هست وگرنه من شرایط مالی خودم جوری هست که بدون نیاز به همسرم از پس خودم بربیام

حالا نمی‌دونم این کجاش پول‌پرستی بود؟😂

پول پرستی نیست ! به این میگن عقل و هوش و درایت . افرین دمت گرم

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول کرد؟

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

بله

پس نظر دیگران برات مهم نباشه داری راه درستی رو میری 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

بنظر من وقتی زن خانه داره و بچه ها رو بزرگ میکنه و مرد فقط بیرون نخونه کار میکنه واقعا بخشی از دارایی مرد باید ب زن تعلق بگیره

خب اون خانوم هم میتونست به کار خونه کار نداشته باشه بچه هم نیاره، به جاش برا بیرون کار کنه برای خودش سرمایه جمع کنه

واقعا تعجب میکنم مردا فک میکنن هر چی درامد دارن فقط مال خودشونه

بنظر من وقتی زن خانه داره و بچه ها رو بزرگ میکنه و مرد فقط بیرون نخونه کار میکنه واقعا بخشی از دارای ...

من خانه‌دار نیستم ولی ب دوتا مرد تفهیم کردم که منم از دارایی‌هاشون سهم دارم اما خیلی از زن‌ها خودشون در برابر درک این قضیه ایستادگی می‌کنن و چیزی از شوهرشون نمیخوان