2777
2789
عنوان

تو فقط امشب حق گریه کردن داری🖤

579 بازدید | 45 پست

فقد امشب میتونم برای عشقی ک نمیتونم هیچوقت بهش برسم گریه کنم ، برای تموم خاطراتی ک باهم ساختیم ، با خنده هم خندیدیم با گریه هم گریه کردیم ولی نمیشه....

خودِ من:

تو از فردا زن یکی دیگه میشینی سر عقد با یکی دیگه و از این ببعد باید کر شی لال شی و فقط چشمت همسر خودت رو ببینه، قوی باش...همیشه زندگی قرار نیست ب ساز تو برقصه خدای توهم بزرگه...

دلتنگ ؛)🖤

عزیزدلم🥲🥹😥

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا حال منو داری بخدا روزی هزار بار غلط کردم میگم ب خودم

ما داریم جدا میشیم

دوهفتس شوهر نامردم خبری ازش نیست

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

دقیقا منم خبری ازش ندارم هفته بعد عروسیمونه

ما سه سال دوست بودیم

۷ ماهع عروسی کردیم

خدا از مادرش نگذره

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

ما سه سال دوست بودیم۷ ماهع عروسی کردیمخدا از مادرش نگذره

من میگم کاش برمیگشتم ب ۴ سال پیش و از زندگیم مینداختمش بیرون کاش نمیرسیدم بهش و غصه نداشتنش برام شیرین تر بود تا غصه الان 

من میگم کاش برمیگشتم ب ۴ سال پیش و از زندگیم مینداختمش بیرون کاش نمیرسیدم بهش و غصه نداشتنش برام شیر ...

قلب احمقم دوسش داره💔

الهی درکت میکنم🫠ببخشید میپرسم مجبور به ازدواج شدین؟

موقعتش خوبه مورد تائید همه‌هست 

ولی کسی ک خودم انتخاب کردم انتخاب درستی نیست از نظر بقیع و مجبورم تن بدم به این خاسته

دلتنگ ؛)🖤