2777
2789
عنوان

یادگیری مازندرانی

154 بازدید | 22 پست

سلام خوشگلااا🥰🥰

من فامیلای مادریم مازندرانی هستن ولی من به لحجمون تسلط ندارم و هر سری وقتی میریم نکا خجالت میکشم :(

شما راهی دارید برای این که بتونم لحجمونو بهتر یاد بگیرم؟ کسی هست اینجا مازندرانی‌ بلد باشه؟😭

ممنونم ازتون💕

نمیدانممنم زبان کوردیمو لهجه نداشتمیکی تو سایت گف اهنگای کوردی گوش بده ی کوچولو بهتر شدحالا تو هم اه ...

مرسی عزیزدلم ولی آهنگ زیاد گوش کردیم بازم اونقدرا خوب نمیتونم حرف بزنم یعنی کامل میفهمم ولی حرف زدنم خوب نیست🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خوشبحالت من لهجه دارم 

البته مازندرانی نیستم 😶

مُعجِزه کُن صَبر مَرآ🩷🪽🦩ته تغاری،لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان☁️🎐°A girl with big goals° سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶درسخون📑

مرسی عزیزدلم ولی آهنگ زیاد گوش کردیم بازم اونقدرا خوب نمیتونم حرف بزنم یعنی کامل میفهمم ولی حرف زدنم ...

برسی خوشگله 

پس میریم سراغ راه بعدی🤦‍♀️  

توی تنهایی با خودت مازندرانی حرف بزن بهتر میشه 

کامللل یاد نمیگیری فقط ی کوچولو بهتر میشه 

〈★ 𝑰 𝑳𝑶𝑺𝑻 𝑴𝒀 𝑺𝑴𝑰𝑳𝑬 ★〉

خیلییی قشنگهه صحبت کردنشون🥹💘

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چرا خوش به حالم خوشگلم؟ خیلی خوبه آدم لحجه بلد باشه🥲💕

نه اونقدر😶

مُعجِزه کُن صَبر مَرآ🩷🪽🦩ته تغاری،لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان☁️🎐°A girl with big goals° سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶درسخون📑

جان؟ ببخشید متوجه منظورتون نشدم🥲 سوال خاصی نداشتم میخواستم بدونم چجوری لحجمو بهتر کنم

اگه میخای ک لحجه مازندارنی داشته باشی و نداری خب عادیه کلیپای طنز و درکل مازندارنی بیین یا اهنگامونو گوش کن

خب نداری این ک چیزی نیس برام عجیبه

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

به نظرم لحجه مازندرانی درست نیست ک بگیم لحجه داشتن برای اصفهانی ها شیرازی ها و یزدی ها صدق میکنه برای مازندرانی ها گویش درسته

البته نظر من اینه 

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم