2777
2789

دختر من ۵ سالشه به داخل پا قدم برمیداره قبلا بردمش دکتر ارتوپد گفت حوب میشه کم کم طبیعیه ولی بدتر شد 

الان شوهرم برده عکس گرفتن هنوزتو نوبته تا بره عکسو نشون بده قلبم از استرس داره وایمیسته خودم بخاطر بچه ی کوچیکم نتونستم برم 

بنظرتون قابل درمانه؟ عمل میخواد؟ کاش عمل نخواد خیلی میترسم

😆😆😆

دقیقا پسرمنم اینجوره.کوچیک که بود بردمش پیش دکترش متخصص کودکان.گفت خوب میشه اگه نشد ۴سالگی ببرش پیش ارتوپد.دیگه ۴سالگی بردمش دکترگفت مادرزادی اینجور شده هیچ مشکلی نداره.گفت مچ پاهاش سالمه.یه کفش هم براش نوشت گفت چیزی نیس.الانم هنو اینجوره

دقیقا پسرمنم اینجوره.کوچیک که بود بردمش پیش دکترش متخصص کودکان.گفت خوب میشه اگه نشد ۴سالگی ببرش پیش ...

اینقدر استرس دارم دارم گریه میکنم 

کاش مشکلی نداشته باشه 

😆😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر استرس دارم دارم گریه میکنم کاش مشکلی نداشته باشه

نترس.میگن به مرور خوب میشه.والا دکترگفت مادرزادی اینجورشده چون جاش توشکمه مادر تنگ بوده.دیگه پاهاش این شکلی شده.نمیدونم حالا حقیقت داره یانه

انشالله سالمه ونیازی به عمل نیس.ولی جوابشوگرفتی حتما بهم بگو.تا خیال منم راحت بشه.پسرمنم همینه

سلام عزیزم خداروشکر عکس گرفته گفته سالمه و مشکلی نیست ورزشای مخصوص باید انجام بده 

😆😆😆
سلام عزیزم خداروشکر عکس گرفته گفته سالمه و مشکلی نیست ورزشای مخصوص باید انجام بده

سلام گلم.الهی شکر.بخدا خوشحال شدم.دیدی گفتم چیزی نیست.پسرمن الان ۶سالشه.نسبت به اول پاهاشو بهتر میذاره. نگران نباش.خوب میشه

سلام گلم.الهی شکر.بخدا خوشحال شدم.دیدی گفتم چیزی نیست.پسرمن الان ۶سالشه.نسبت به اول پاهاشو بهتر میذا ...

فدات عزیزم 

۱۰ جلسه کار درمانی نوشته انشاالله از چهارشنبه ببرم 

شما هم تونستی ببر 

😆😆😆