2777
2789
عنوان

بنظرتون ادکلن زنونه مردونه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پخش بوشونم بیشتره لامصب

اره اصن رد میسی اون تندی بو میزنه بهت حالی ب حالی میشی😂

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ب عنوان ی خانوم همیشه ادکلن مردونه میخرم واستفاده میکنم

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

منم متوجه نمیشمولی یه سریا قشنگ‌تشخیص میدن به همون خاطر مردونه استفاده نمیکنم اصلا

بنظرم بو بوعه، ادم خوشش بیاد میزنه دیگه، خیلی سخت میگیرن اونا

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ب عنوان ی خانوم همیشه ادکلن مردونه میخرم واستفاده میکنم

همچنین

بخدا مردونه ها خوشبو ترنزنونه ها فقط بو گل و عسل میدن

لاکچریاش خیلی خوبن. من قبلا چی چی میگرفتم خیلی عالی بود.

نمیدونم چرا الان نمیشه بگیری اصلشو. واقعا اوضاع داغونه. بخدا حقوقمونم کم نیست. خیلی همه چی گرونه. الان کارمون رسیده به اسپری های افق کوروش مگر واسه تولدی چیزی بخریم ازون خوبا

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

لاکچریاش خیلی خوبن. من قبلا چی چی میگرفتم خیلی عالی بود.نمیدونم چرا الان نمیشه بگیری اصلشو. واقعا او ...

افق کورشیا شدده هر شیشماه یبار.... وضع خرابه حتی عطر فروشیام دیگه عطزکر بزرگ نمیارن 

افق کورشیا شدده هر شیشماه یبار.... وضع خرابه حتی عطر فروشیام دیگه عطزکر بزرگ نمیارن

دقیقا، یکی از آرزوهام اینه اپکلن حیاتی رو تست کنم اصلشو، تا حالا نزدی شما؟ نمیدونی رایحش چیه؟

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

دقیقا، یکی از آرزوهام اینه اپکلن حیاتی رو تست کنم اصلشو، تا حالا نزدی شما؟ نمیدونی رایحش چیه؟

نه ما حیاتی از نزدیکم ندیدیم خواهر

فک کن شوهرت بگه بوی فلان دوستمو میدی

🤣🤣🤣🤣🤣