2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی زیاد

البته نه به تنهایی .کنارش باید تلاش برای چیزی که میخای هم داشته باشی ✅

من خودم به نوشتن و شکر گذاری باور کامل دارم .بار ها چیزایی که میخامو بدست اوردم بار ها .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

باعث شده هیچوقت حتی بدترین شرایط زندگی 

احساس افسردگی نداشته باشم

و نهایتا تا چند ساعت حال بدم دووم داشته باشه

اطرافیان میگن خیلی زیادی حالت خوبه و امید ب زندگیت بالاست😁

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

خیلی خیلی زیادالبته نه به تنهایی .کنارش باید تلاش برای چیزی که میخای هم داشته باشی ✅من خودم به نوشتن ...

چجوری بنویسم 

یعنی چیا بنویسم 

دیشب دفتر خریدم مخصوص برای شکر گذاری منتهی نمی‌فهمم چی بنویسم 

چجوری بنویسم یعنی چیا بنویسم دیشب دفتر خریدم مخصوص برای شکر گذاری منتهی نمی‌فهمم چی بنویسم

ببین شاید واسه یه عده مسخره بیاد ولی توی قران هم اومده.نون و القلم .قسم به قلم و چیزی که مینویسه!!

اول از همه اینکه باور داشته باش از روزی که شروع به نوشتن میکنی ریز ریز تغییرا توی زندگیت ظاهر میشن .اینجوری نیست که یه شبه همه چیز عوص شه و گل و بلبل .زمان میبره ولی قطعی و حتمیه .خودم تجربه کردم که میگم.

خیلییی کم کم نشونه های مثبت توی زندگیت نشون داده میشن .مثلا دعوا بحث دلخوریا کم میشه .مشکلات اسون تر میشن .همه چی ریز ریز روی روال میوفته .البته خودتم باید تلاش کنی شرایط بهتر بشه و فکرتم مثبت کنی .

توی دفترتم شروع کن اولش از حرفای دلت بنویس .از هدفایی که داری .از باورایی که داری .اون چیزایی که میخای و میدونی یروزی بهش میرسی .

بعد اون هر روز بابت همه چیز حتی چیز های کوچک شکر بنویس .مثلا خدایا شکرت که دارم یه روز جدید تجربه میکنم .خدارو شکر که فلانیو دیدم .خدایا شکرت که سالمم .شکر که فلان پول بدستم رسید و غیره .واسه همه چیز .

اخرشم بنویس که من باور دارم بهترینا قراره روانه زندگیم شه یا هر جمله مثبتی که دوس داری✅❤

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

سعی کن آگاهانه ذهنتو از چیزای منفی دور کنی .یعنی هر وقت فکر بدو منفی و استرسی اومد توی ذهنت از خودت دورش کن .با یه موسیقی با یه فیلمیا هر چیز کوچیک دیگه ای .

غر زدنو یه مدت کنار بزار حتی توی دلتم نگو که من چرا فلان چیزو ندارم .من چرا اخه فلان مشکلو دارم و امثالهم .

دائما با خودت بگو که اتفاقای مثبتی قراره بیوفته و تلاشتم براش کن .مثلا چیزی دوس داری بخری فکر کن ببین چیکارا باید کنی که بتونی توی مدت مشخص پولشو کنار بزاری و ...

اینجور نباشه که فقط توی خیالات بگی میشه .

کنارش همت خودتم لازمه .