2777
2789
عنوان

هر دختری میتونه ازدواج کنه اما هر دختری نمیتونه موفق بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 84 پست
چ متن نادرستییی اتفاقا افتخار کنید اگه یه انتخاب خوب کردید همسر درست بزرگترین برد چون قرارع تااخر عم ...

دختری ک خودشو ارتقا میده همسر خوبم گیرش میاد

کسیم نگفت ازدواج بده!!! گفتم برای زن خیلی مهمه این چیزارو داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خوب ینی چیینی بزاره درس بخونی و بری بالا و ترقی کنی پس بازم خودت داری زحمت میکشی

شوهر خوب یعنی پله های موفقیت رو صدتا یکی بری بالا. یه زن شاغل که خودش بار زندگیش رو دوششه نهایتا یه پژو بخره صدهیچ عقب تره از دختری که همسر خوب پیدا کرده و همه چی براش فراهم شده.

شوهر خوب یعنی پله های موفقیت رو صدتا یکی بری بالا. یه زن شاغل که خودش بار زندگیش رو دوششه نهایتا یه ...

من به شخصه مالی که از یکی دیگه بدستم رسیده باشه رو ماله خودم نمیتونم بدونم

اینکه خودت بخری کجا و اینکه ماله یکی دیگه باشه کجا!!

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

دختری ک خودشو ارتقا میده همسر خوبم گیرش میادکسیم نگفت ازدواج بده!!! گفتم برای زن خیلی مهمه این چیزار ...

نه عزیزم خیلیا کار خوب موقعیت خوب ولی شوهر بد نصیبشون میشه همون ضرب المثل میگه شکار خوب نصیب شغال میشه

من خودم تحصيلكرده ام ولي لزوما تحصيلات و شغل هم معيار موفقيت نيست يكي ممكنه خانه دار باشه ولي ادم موفقي باشه تا ديدت راجع به موفقيت جي باشه بزرك كردن فرزند خوب يه موفقيته ادم خوبي بودن و خير به بقيه رسوندن يه موفقيته دست كسي رو كرفتن و كمك كىدن يه موفقيته خيلي جيزها موفقيته تا ديدت جطور باشه

اسی تاپیکت عالیهاما خب اونی که تو زمینه ی تحصیل موفق نبوده و هنری جز شوهر کردن نداشته حرفتو تکذیب می ...

من اصلا نگفتم شوهر کردن بده

گفتم برای زن خیلی مهمه ی سری چیزا داشته باشه

تازه همونا باعث میشه احتمال ازدواج خوب بره بالا

آقا یه چیزی بگم

من الان ارشد یه دانشگاه خوبم و این ترم دفاع میکنم

ولی چرا سر شدم جدی؟😂

اصلا به نظرم چیز خاصی نمیاد😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه