2777
2789
عنوان

هر دختری میتونه ازدواج کنه اما هر دختری نمیتونه موفق بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 84 پست
خواهر خودم دانشگاه آزاد شهرستان رفت بعد راحت استخدام شد پرستاره ب شغلش مینازه خودش از دکترم بالاتر م ...

خودت میگی دانشگاه آزاد اونم شهرستان

من میگم دانشگاه خوب اکثریت با تلاش رفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ متن نادرستییی اتفاقا افتخار کنید اگه یه انتخاب خوب کردید همسر درست بزرگترین برد چون قرارع تااخر عمر باهات باشه و رو زندگیت اثر داره  بهتر بنویسی همه میتونن شوهر کنند اما چه شوهرییی باشه مهمه 

ببین هر کسی خوشبختیش فرق میکنه یکی خوشبختیش تو شوهر خوبشه یکی پولشه یکی تحصیلاتش یکی شغلش هیچکس زندگیش کامل نیس و شغل فقط یک شغل نه یک هویت الان تو پرستاری شغلته درسته بخشی از اویتته ولی مال خودت نیس میتونی هویت دیگه هم داشته باشی مثل معلم بعد بازنشستگی چی هستی ؟ بهتره دل دیگران رو به درد نیارین

موافق

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خودت میگی دانشگاه آزاد اونم شهرستانمن میگم دانشگاه خوب اکثریت با تلاش رفتن

خب دیگ ی دانشگاه داغون زمانیکه اصلا هیشکی پرستاری نمی‌خواست سال ۸۱

با رتبه معمولی 

الان پز میده موفق و کارمنده 

خودشم گفت با کسانی ک دانشگاه دولتی خوب بودن تو ی بخش هستم 

سلام ببخشید . میتونم جسارتا بدونم تحصیلات شوهرتون با شما چقدر فاصله داره؟ من همچین کیسی داشتم بخاطر ...

دوتامون دانشجو بودیم‌ازدواج کردیم اون کلا از درس خوندن متنفر بود فوق دیپلم بود ول کرد وقتی دید من خیلی اشتیاق دارم برا درس نزاشت من برم الان خودش داره ارشد آزاد میخونه من همش دولتی بودم 

حالا چرا آدم تک بعدی باشه؟

کسی که می‌تونه درس بخونه و کار کنه باید بتونه ازدواج خوب هم داشته باشه وگرنه یه جای کارش میلنگه 

همون‌طور که توی این دوره زمونه بی سوادی و تحصیلات پایین یعنی یه جای کار میلنگه 

البته فکر نکن من متاهلم این حرفو میزنم، خودمم مجردم و دوست دارم ازدواج کنم و شاغل هم هستم

قبول ندارم حرفتو اصلااااااااا.الان کلی دختر میشناسم با جایگاه اجتماعی ...تحصیلات بالا شغل خوب ولی مو ...

ناراحتی رو جامعه و فرهنگ بهشون تحمیل میکنه در واقع مغزهای کوچیک زنگ زده