بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلیا هم تحصیلات و شغل و... خوب دارن احساس تنهایی میکنن که مجرد موندن بعد فوت مادر و پدرشون تنها باید زندگی کنن
خیلیا هم شوهر میکنن ولی شوهر خوب گیرشون نمیاد
بعضیا هم شانس دارن شوهر عالی گیرشون میاد حتی از خیلی از زن های تحصیلکرده و شاغل هم خوشبخت تر میشن حتی اگه تحصیلات بالا و شغل نداشته باشند
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
هر ادمی با هر زندگی با ارزش و محترمه چه یه مادر دلسوز باشی چه یه زن نمونه چه یه شاغل تو فقط ادم هستی این نشانگر وظیفه تو تو اجتماع هس ارزش واقعی به اخلاق و ذات هس نه صرفا موقعیت اجتماعی در هر صورت ما انسان هستیم🌹🙏
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
به شدت موافقم اما تو مسیر موفق شدنت اگه یه همراه خوب وپشتوانه داشته باشی که از لحاظ مالی واحساسی تامینت کنه کار راحت تر میشه ازدواج خوبم یه نعمت بزرگه
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻
قبول ندارم حرفتو اصلااااااااا.الان کلی دختر میشناسم با جایگاه اجتماعی ...تحصیلات بالا شغل خوب ولی موندن بدون شوهر و از این موضوع هم بشدت ناراحت هستند....بنظرم شوهر خوب کردن هم میتونه موفقیت باشه
شوهر خوب ینی چیینی بزاره درس بخونی و بری بالا و ترقی کنی پس بازم خودت داری زحمت میکشی
شوهر خوب فقط این نیست که اجازه بده درس بخونی
شاید یه خانم نخواد بعد ازدواج درس بخونه یا درسش تموم شده بود قبل ازدواج
شوهر خوب خیلی ویژگی های مهمتر باید داشته باشه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏