2777
2789
عنوان

هر دختری میتونه ازدواج کنه اما هر دختری نمیتونه موفق بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم نباید از یه ور بوم افتاد 

هم تحصیلات بالا و رسیدن به درامد

بعدش تو سن مناسبش هم ازدواج و تشکیل خانواده 

هر چیزی تو سن و موقعیت خودش خوبه

ازدواج موفق هم الان خیلی سخت شده آمار طلاق و جدایی زیاد شده

خیلیا هم تحصیلات و شغل و... خوب دارن احساس تنهایی میکنن که مجرد موندن بعد فوت مادر و پدرشون تنها باید زندگی کنن

خیلیا هم شوهر میکنن ولی شوهر خوب گیرشون نمیاد

بعضیا هم شانس دارن شوهر عالی گیرشون میاد حتی از خیلی از زن های تحصیلکرده و شاغل هم خوشبخت تر میشن حتی اگه تحصیلات بالا و شغل نداشته باشند

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هر ادمی با هر زندگی با ارزش و محترمه چه یه مادر دلسوز باشی چه یه زن نمونه چه یه شاغل تو فقط ادم هستی این نشانگر وظیفه تو تو اجتماع هس ارزش واقعی به اخلاق و ذات هس نه صرفا موقعیت اجتماعی در هر صورت ما انسان هستیم🌹🙏

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

به شدت موافقم اما تو مسیر موفق شدنت اگه یه همراه خوب وپشتوانه داشته باشی که از لحاظ مالی واحساسی تامینت کنه کار راحت تر میشه ازدواج خوبم یه نعمت بزرگه

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

به نظرم نباید از یه ور بوم افتاد هم تحصیلات بالا و رسیدن به درامدبعدش تو سن مناسبش هم ازدواج و تشکیل ...

ببه نمیگم ازدواج بده

میگم برای ی زن مهم ترین عامل استقلال خودشه

قبول ندارم حرفتو اصلااااااااا.الان کلی دختر میشناسم با جایگاه اجتماعی ...تحصیلات بالا شغل خوب ولی موندن بدون شوهر و از این موضوع هم بشدت ناراحت هستند....بنظرم شوهر خوب کردن هم می‌تونه موفقیت باشه

شوهر خوب ینی چیینی بزاره درس بخونی و بری بالا و ترقی کنی پس بازم خودت داری زحمت میکشی

شوهر خوب فقط این نیست که اجازه بده درس بخونی

شاید یه خانم نخواد بعد ازدواج درس بخونه یا درسش تموم شده بود قبل ازدواج

شوهر خوب خیلی ویژگی های مهمتر باید داشته باشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من دکترا قبول شدم با رتبه ۲۰ شوهرم نزاشت برم یار خوب لزرگترین موفقیت هست حتی اگر تحصیلات خوبی نداشته ...

سلام ببخشید . میتونم جسارتا بدونم تحصیلات شوهرتون با شما چقدر فاصله داره؟ من همچین کیسی داشتم بخاطر همین نگرانی که بعدا سر تحصیلات به مشکل بخوریم جواب ندادم بهش دودل موندم

🌸

چند درصد ابنطورین؟ من دانشگاه خوب بودم واقعا اکثریت تلاش کردن بخصوص تو مقطع تحصیلات تکمیلی

خواهر خودم دانشگاه آزاد شهرستان رفت بعد راحت استخدام شد پرستاره 

ب شغلش مینازه خودش از دکترم بالاتر میدونه 😐