2777
2789
عنوان

ظهر ب شوهرم گفتم شام چی درست کنم گفت هیچی بعد گفت من با همکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن آخه به آدم بر میخوره بعدشم من بخوام سبک بخورم بچه رو چکار کنم

خدا بشوهرت صبر بده 

خب یه چیز میپختی

شب به بچه تخم مرغ بده

بچتم تازه می‌تونه سبک بخوره 

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

وای من تو پی ام اس خییلی وحشتناک بهم میریزم🤦‍♀️☹راه حلی داره؟

نمیدونم داشتی ب خودمم بگو🥴

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

خدا بشوهرت صبر بده خب یه چیز میپختیشب به بچه تخم مرغ بدهبچتم تازه می‌تونه سبک بخوره

مشکل من اینه ک بچه نمیخوره 

بعدشم می‌دونم خب پیش میاد آدم خیلی وقتا سبک میخوره ولی اینکه ی مرد بگه من با همکارم صبحانه خوردم دیگه هیچی نخوردم یه جوریه خب

حق داری. ولی منم بارها برام پیش اومد.

راه حلش اینه که یه چیزی درست کن با بچه ها بخورین که گرسنه نباشین.

اصن پیگیرش نباش که گرسنه هست یا نه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

هرکی فهمید دقیقا کجای حرف شوهر بیچارش بد بود ب منم بگه

مردا همینن میگن‌نمیخوریم بعد اندازه ۳ نفر میخورن .یا برای مسافرت میگن برا من هیچی نزاررفقط یه دست لباس زیر بزار بعد که میریم‌مسافرت دنبال کتوشلوارشونم تو چمدون میگردن

همیشه غذا داشته باش 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا