2777
2789
عنوان

ظهر ب شوهرم گفتم شام چی درست کنم گفت هیچی بعد گفت من با همکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 43 پست
مشکل من اینه ک بچه نمیخوره بعدشم می‌دونم خب پیش میاد آدم خیلی وقتا سبک میخوره ولی اینکه ی مرد بگه من ...

خب میخواسته بیادخونه دست پخت خوشمزه خانومشو بخوره

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا غذا رو بخور بیرونی خوشمزه تره

نه بابا غذای بیرون خیلی شوره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
ن از صبح ک گشنه تشنه نمونده امروز خونه بود نهار گذاشته بودم ولی گفتم شام درست کنم اینجوری گفت

حتما صبحانه زیاد بوده گرفتتش دیگه میل به نهار شام نداشته

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
آخه دیشب ک خونه نبود همسر من ۲۴سر کاره ۴۸خونه می‌گفت من کل دیروزو ی وعده غذا خوردم

اصلا نپرس‌ازش خودتوغذادبزار چون هیچ وقتوجواب درستی‌نمیدن

خوش بحالتون چقدر شوهرای خوبی دارید قربان خدا برم که همه کارش برعکسه از خوشی دنبال چ حرفا هستید

هرکسی یه مشکلی داره عزیزم اصلا اینجوری ک شما فکر میکنید نیست 

من خودم تو ۳۰سالگی ۸۰ساله شدم از از مشکل زیاد