2777
2789
عنوان

دختر به ادم مستاجر ندید

1322 بازدید | 79 پست

دختر داشتم عمرا به مستاجر جماعت میدادم تو دنیا یه حسرت تو دلم موند جهیزمو تو خونه خودم بچینم😔😔😔😔

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

واقعا پول مهمه 

اونی که میگه مهم نیست فکر کرده همه جا عین خونه باباش گل و بلبله

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا درسته

منم میگم دخترمو در آینده به کسی که خونه نداره نمیدم

پوستمون کنده شد والا

تازه خودم با درآمد خودم هر سال پول جمع میکنم میذارم رو مول رهن

وگرنه که اجاره ماهیانه نفس آدمو بند میاره

خودتون بخرید خونه برای دخترتون 

جهیزیه هم به عهده پسر 

چون خرید خونه برای پسر اگر خانواده حمایت گری هم نداشته باشه،نشدنیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

واقعا پول مهمه اونی که میگه مهم نیست فکر کرده همه جا عین خونه باباش گل و بلبله

دقیقا مهمه پول باشه حداقل ادم تو رفاهه 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
من ازدواج کردم مستاجر بودم مگه همه اول زندگی همه چی دارن

الان خونه خریدن بدون پشتوانه و‌کمک واقعا محاله زمان قدیم بود میتونستن بعد چند سال کار خونه بخرن الان به زور شکمشونو سیر کنن هنر کردن

خودتون بخرید خونه برای دخترتون جهیزیه هم به عهده پسر چون خرید خونه برای پسر اگر خانواده حمایت گری هم ...

دختر ندارم عزیزم یه گل پسر دارم که اگه عمری باشه حتما قبل ازدواج براش میخریم مشکل مالی ندارم زمین مغازه ماشین داریم الحمدالله خونه نداریم تو عذابم

منم مستاجر بودم بهترین جهیزیه را دادند بهم همه تو اسباب کشی بیشترش از بین رفت ولی ناراحت نیستم الان خداروشکر خونه خودمم جهیزیه ام هم دارم مشکلش چیه ؟به هرحال آدم سختی می‌کشه تا برسه به به جایی الان خداروشکر شوهرم همه چی داره و من به خاطر اون روزها اصلا ناراحت نیستم تازه بیشتر قدر میدونم

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
واقعا درستهمنم میگم دخترمو در آینده به کسی که خونه نداره نمیدمپوستمون کنده شد والاتازه خودم با درآمد ...

ماهی هجدهونیم میدیم که اگه خونه داشتیم طلا میخریدیم تفریح میکردیم😔

واقعا مستاجری خیلی سخته یعنی دهن آدم سرویس میشه 

یعنی اون خانم کمرش پاش دستاش همه جاش له میشه چقدرم دوباره باز باید اینا رو باز کنه کلاً خیلی سخته الان میان میگن نه مهم نیست مستاجری مهم نیست مگه همه چی به اول زندگیه ای بابا

❄☃️

الان خونه خریدن بدون پشتوانه و‌کمک واقعا محاله زمان قدیم بود میتونستن بعد چند سال کار خونه بخرن الان ...

آره سخت شده ولی زمان خرید برای ما هم سخت بود خیلیییی 

من یک ماه بعد عروسی حلقه دستمو فروختم قرض گرفتیم 

از خیلییییی خوشی های زندگی گذشتیم 

عروسی های پشت سر هم لباس نخریدم با اینکه تازه عروس بودم و هزاران کار دیگه

من ازدواج کردم مستاجر بودم مگه همه اول زندگی همه چی دارن

همه چی نه ولی خونه مهمه در خونه های مردم واقعا سخته من نمیتونم هر کسی یه جوریه 

سخته خدایی💔

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥