2777
2789

برگر که طعم لاستیک دارع

شنسل 

ناگت 

کوکو 

فرض کن هر هفته شام اینارو بهت بدن 

واقعا ما دانشجو ها چه گناهی کردیم 

چرا باید این همه تو استرس باشیم 

چرا کسی به دادمون نمیرسه ؟؟

از دیشب مسموم شدم هیچی نخوردم 

به هر کسی هم میگی گوشش بدهکار نیست 

همان ذوالفنون 

بدنم داغون شد 

کاش غذای خوابگاه نمیخوردم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوابگاه دانشگاه آزاد بودی که فقط ناهار بهت میدادن اونم به قیمت پرسی 100هزارتومان و مثل من نمیگرفتی و مجبور بودی هم ناهار هم شام خودت درست کنی می‌فهمیدی که چقدر آدم بدبخت تر از تو هست 

.

واقعا هم آشغال بهتون می دن همشون چیز های چرخ شده بودن یعنی معلوم نیست چیو با چیو چرخ کردن مثلا به عن ...

دقیقا اصلا معلوم نیست توش چیه آدمو بیحال میکنه چهره آدم بیحال و زرد میشه 

حتما اگه بلدید بگید 

همان ذوالفنون 

اگه خوابگاه دانشگاه آزاد بودی که فقط ناهار بهت میدادن اونم به قیمت پرسی 100هزارتومان و مثل من نمیگرف ...

شرایط همه دانشجویان سخته 

دوری از خانواده 

نبود خوابگاه و غذای مناسب 

بی پولی و غربت 

سنگینی درس ها 

همان ذوالفنون 

حالا شما رو نمیدونم🫠😉

اما بعضی از بچه های خوابگاهی بشدت لوسن بخدا طرف تو خوابگاه ماکارونی شفته درست میکرد میخورد😅بعد کلاس میذاشت وااای نمیتونم غذای سلف رو بخورم

بعد من ۴ سال راحت و بدون دردسر ،هم ناهار هم شام غذای سلف رو میخوردم چیزیم هم نشد

بعضیا میگفتن کافور میریزن تو غذاها ولی من میخوردم🙃🫠

خدایی غذاهای دانشگاهمون هم خوشمزه بود

یکی از دانشگاه های دولتی همدان درس خوندم

میفهمم چی میگیحاضری بخور،پنیر،تخم مرغ،کره عسل،ماست خیار،املتغذاهای ساده هم خوبه مثل عدسی،اشکنه،سینه ...

چاره ای نیست باید غذاهای ساده بخورم 

از دانشگاه میام خیلی خسته میشم حال ندارم پا بشم 

همان ذوالفنون