2777
2789
عنوان

درمورد خواستگار

80 بازدید | 8 پست

شماتاحالا چندخواستگار راه دادین و از چندسالگی کلا خواستگار راه دادین وازدواح کردین؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم رو راه ندادم

واقعا مگه میشه چندسالتونه؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
22 سالمه خواستگار نداشتم🤣فقط ر..ل دارم

یعنی حتی یک خواستگار زنگ نزده براتون تاحالا؟

یعنی حتی یک خواستگار زنگ نزده براتون تاحالا؟

ن بخدا🤣نمیدونم چراااا واقعا

پیشنهاد برای رل زیاد داشتم ولی خواستگار نه😶

البته اینم‌بگماااا من خیلییییی بی بی فیسم

یعنی منو ببینی فکرمیکنی ۱۶ ۱۷سالمه

چرا نشهنمیخواستم باهاشون ازدواج کنم

خوب چندسالتونه

چرا رد کردین سنتون پایینه هست دلیلش چی بود؟