2777
2789

واقعا این چند ساله پدر خودمو دراوردم نه درس خوندم نه به جایی رسیدم خودمو خیلی خسته کردم خیلی 

الان تا سال آینده باید درس بخونم دوباره یعنی به معنای واقعی بریدم صبح ها ۸ بیدار میشم عصر ها ۵ تا ۶ میرم پیادروی الانم تلگرام واتس اپ و یوتوب واقعا پاک کردم 

چطوری باید خودمو مجبور کنم بخونم تموم بشه بره واقعا خسته ام خیلی خسته یعنی نمی‌دونم چی بگم از ناراحتی 

این ۶ ماه چطوری سختی بدم به خودم واقعا پیوسته درس بخونم چیکار کنم جایزه بدم به خودم برم کافه 

آهنگ گوش بدم نمی‌دونم 

یه کار اساسی بکنم تلافی ۵ سال گذشته که نه خوابیدم نه بیدار بودم نه مهمونی نه تولد نه فیلم دیدن بدون عذاب وجدان نمی‌دونم نمی‌دونم فقط ۶ ماه باید عین خر خون ها باشم تمومه بمونم روی تصمیم 

اراده خیلی ضعیفی دارم باید خودمو قوی کنم خیلی قوی

قوی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهنگ گوش بده.اینارو حتما گوش کن:خط کشیدم دورم_باطل شد_این منم_یه موقع هایی ۱ و ۲_شکرت_جنگل تاریک_موصر_ساز_عکس_قلعه_اهل نا اهلی_بگو به درک_چیکار دارم(شایع)_هنوز(شایع)_یلخی_استثنایی_موجی_خدافظ_خدای بینهایت_کج_مورچه_خاکستری اینترو_وصیت نامه_سرگذشت_راک ا چاک_کلمه عبور

انگیزه داشته باش اهدافتو بنویس بزن جایی ک جلو چشمت باشه مثلا عکس ماشینی که دوست داری دانشگاه مورد نظرت چاپ کن بزن جلو چشت

هروقت دیدی داری کم کاری میکنی یا بهانه میاری به خودت یادآوری کن رتبه 125 کنکور معلول بود فقط صورتش کار میکرد، یاداوری کن کنکور سال 88 فک کنم رستگار رحمانی همه درساشو 100 زد فقطم سه ماه خوند اهل روستا هم بود