2777
2789
خب حقیقتا کار خود پدرشوهرمهقرص خاصی نمی‌خوردم سرترالین

خاک تو سرشون آسنترا رو که اکثر ادما میخورن

چه ادمای گاوی هستن همین بهتر برن گم شن

برو شکایت کن بگو عقدم کرده بلاتکلیف گذاشته رفته

خاک تو سرشون آسنترا رو که اکثر ادما میخورنچه ادمای گاوی هستن همین بهتر برن گم شنبرو شکایت کن بگو عقد ...

الان ادا دلسوزا رو درآورده گفته بریم دکتر

حرفا و تحقیراشو یادم نمیره

جلو دکتر میخوام لهش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ادا دلسوزا رو درآورده گفته بریم دکترحرفا و تحقیراشو یادم نمیرهجلو دکتر میخوام لهش کنم

بیخیال نرو ادمی که سه ماه نگذشته از عقدش اینجوری تنهات میزاره و با حرف پدرش میپره بدرد زندگی نمیخوره بعد ها بدترشو میخواد سرت دراره 

اگه دوسش داری و میخوای باهاش زندگی کنی یه مدت بچزونش شرط تعیین کن براش مثلا بگو مهریمو برگردون و فلان

بیخیال نرو ادمی که سه ماه نگذشته از عقدش اینجوری تنهات میزاره و با حرف پدرش میپره بدرد زندگی نمیخوره ...

گدا صفته مهریه رو بر نمی گردونه

حاضر نیستم باهاش زندگی کنم

پدر شوهر لعنتی ام همه کاره زندگی من شده

شوهر بی مسئولیتم ذره ای استقلال رفتاری نداره

مث یه بچه کوچیک دنبال تایید پدرشه

اصلا اشتباه کردی که دادخواست طلاق توافقی دادی.

برو درخواست نفقه بده.

چون باکره ای حق حبس داری یعنی نمیتونه تمکین بخواد ولی باید نفقه بهت بده.

وقتی پای پول دادن بیاد وسط خودش میاد طلاقت میده

اصلا اشتباه کردی که دادخواست طلاق توافقی دادی.برو درخواست نفقه بده.چون باکره ای حق حبس داری یعنی نمی ...

عزیزم مرسی از راهنماییت

دقیقا برم دادگاه شکایت کنم که نفقه نمیده درسته؟