بهم میگه نمیتونی زندگیو مدیریت کنی چطوری مدیریت کنم؟
من که نمیدونم شرایط زندگی شما چیه که بگم مدیریتش چیه!
مشاور
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
با بحث دعوا خودخواهی غرور لجبازی نمیشه فقط فاصله جدایی قهر بیشتر میکنی
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
بالاخره از دو خانواده و فرهنگ متفاوت هستید تا با اخلاق هم آشنا شید این چیزا هست ولی سعی کنید بیشتر ب ...
میدونم بهش گفتم به نامزدی نگا نکن الان اخلاقمون دست هم بیاد زمان میگیره مشکلم اینه همه چیو بهم ربط میده من یه اشتباهی کنم بده ولی برا خودش خوبه زودم اعصبانی میشه
خب من قهر و بحث نکنم از کجا بدونه داره اشتباه میکنه
با حرف صحبت راهکار حل بشه سیاست مهمه
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷