2777
2789

راضی بودین؟ 

چه تاثیری روی پوستتون داشت

مشکل پوستتون چی بود؟ 

من دستگاهشو خریدم هنوز جرات نکردم استفاده کنم 

لطفا گه چیزی میدونید بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل پوستت‌ چیه

منافذ باش جای جوش

سرسیاه روی بینیم پوستمم چربه یکم

این اواخر یکم لک افتاده بالای گونم نزدیک چشمم 

مسافرت بودم اومدم دیدم اینجوری شده😥

نمیدونم بخاطر ضد آفتابه یا کرم دوچهره هم میزدم🥲

منافذ باش جای جوشسرسیاه روی بینیم پوستمم چربه یکماین اواخر یکم لک افتاده بالای گونم نزدیک چشمم مسافر ...

خب ترس نداره که، وقتی جوش نداری بدتر نمیشه که... رو دماغت که جوش داره و نازکه نزن... رو صورتت با درجه پایین بزن کوکتل هم بگیر بزن روش

خب ترس نداره که، وقتی جوش نداری بدتر نمیشه که... رو دماغت که جوش داره و نازکه نزن... رو صورتت با درج ...

جوش فعال نداره بیشتر دماغم منافذ و  سر سیاه داره با گونم میخوام بزنم شاید رفتن

کوکتل چی بگیرم 

درجه رو آره کم میکنم 

میخوام سرم نیاسینامیداسید بگیرم

جوش فعال نداره بیشتر دماغم منافذ و سر سیاه داره با گونم میخوام بزنم شاید رفتنکوکتل چی بگیرم درجه رو ...

کوکتل نمی‌دونم بجز چینی ها هر چی میخوای بگیر... سرم فکر نمیکنم مناسب باشه کوکتل بگیر 

دیجی کالا

اگه مغازه های که محصولات پوستی مثل همون میکرونیدلینگ یا وسایل سالنی فیشیال و اینا دارن می‌شناسی جایی اونا دارن... اگه نه سرچ کنی کوکتل میکرونیدلینگ سایت ها میان برات آنلاین بخری‌... ولی سرم نزن حتما کوکتل بخر 

اگه مغازه های که محصولات پوستی مثل همون میکرونیدلینگ یا وسایل سالنی فیشیال و اینا دارن می‌شناسی جایی ...

کوکتل بعدش میزنن یا همزمان با انجام میکرونیدلیگ؟