2777
2789
عنوان

جون عزیزتون یه لحظه بیاین

317 بازدید | 43 پست

من واقعا به راهنمایی شما احتیاج دارم 

من ۱۸ سالمه و پ.ر.ی.و.د شدم و خیلی درد دارم من توی این ۵ سال که پریود شدم هیچ وقت مثل امروز درد نکشیدم امروز داشتم میمردم از درد نمیدونم چرا انگار یه تیر روفرو کرده باشن به کمرم الان هم درد میکنه هر چی قرص خوردم خوب نشد 

الا ن چیکار کنم دارم میمیرم از درد خیلی معذرت میخوام سرویس بهداشتی هم نمیتونم برم و الان احساس میکنم نامنظم هم شده من الان چه کنم 

امروز طوری درد میکرد که جلوی همکلاسیهام و معلم هام گریه اومدم 

بگید چیکار کنم الان دارم میمیرم از درد.

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

اولاکه قسم نده .دومااینجاکسی دکترنیست بهتره بری دکتر 

ممکنه الکی نسخه بپیچن برات وخوب که نشدی هیچ بدترهم بشی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفون بخور 

کیسه آب گرم اگه نداری یه پارچه چیزی گرم کن بذار روی شکمت 

کاچی بده مامانت درست کنه خیلی خوبه 

برو زیر پتو 

فعلا هم دشویی نرو دردتو بیشتر می‌کنه 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

یه مشکلی هست باید بری دکتر

واییی نگو 

آخه چه مشکلی

من تا حالا به هیچ پسری نبودم که بخواد مشکلی باشع 

وایی خیلی میترسم میخام به مامانم بگم میترسم 😭😭😭

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

اولاکه قسم نده .دومااینجاکسی دکترنیست بهتره بری دکتر ممکنه الکی نسخه بپیچن برات وخوب که نشدی هیچ بدت ...

بله راس میگین 

آخه هیچ کس توی تاپیک هام شرکت نمیکنه 

من میترسم برم دکتر و به مامانم بگم

چه مسکنی میخوری یعنی با وجود مسکن بهتر نشدی؟

پروفن استامینوفن 

نه 

واییی نگو آخه چه مشکلیمن تا حالا به هیچ پسری نبودم که بخواد مشکلی باشع وایی خیلی میترسم میخام به مام ...

ربطی به پسر نداره ممکنه رحمت سرد شده باشه که یهو پریودات درد دار شده

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

پروفون بخور کیسه آب گرم اگه نداری یه پارچه چیزی گرم کن بذار روی شکمت کاچی بده مامانت درست کنه خیلی خ ...

پروفن خوردم عزیزدلم 

چشم مرسی قربونت برم  

من به مامانم نگفتم میترسم بهش بگم 

عزیزم پارچه داغ کن از روی لباس بزار روی کمرتیا اگر هم که داری کمپرسور گرم بزار

چشم عزیزم 

الان میزارم 

امیدوارم زودتر خوب بشی قشنگم :)🥺

فدات شم گلم😘