2777
2789
عنوان

جون عزیزتون یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 43 پست
بله راس میگین آخه هیچ کس توی تاپیک هام شرکت نمیکنه من میترسم برم دکتر و به مامانم بگم

ترس نداره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروفن خوردم عزیزدلم چشم مرسی قربونت برم من به مامانم نگفتم میترسم بهش بگم

چند سالته؟؟؟ که نمیدونی این طبیعت بدنته و ربطی به پسر نداره

چرا می‌ترسی 

مگه درد داشتن پریود چیز بد و بی حیایی ای چیزیه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

پروفن خوردم عزیزدلم چشم مرسی قربونت برم من به مامانم نگفتم میترسم بهش بگم

همیشه از دو سه روز قبل پریودات گرمی بخور. دمنوش گرمی بخور ببین تاثیر داره یا نه

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

عزیزم

اولا ک نترس،ممکنه قبل دوره پریودت بدنت سردی گرفته باشه،مثلا ماست،هندوانه،چیزای ترش ....مصرف کردی

رحمت سرد افتاده

حتی راه رفتن روی زمین سرد یا شستن ظرف بدون پیش بند بدون تاثیر نیست

دمنوش های گیاهی

مثل بابونه.شاطره مصرف کن

عسل و زنجبیل

بهتره روغن های گرم مثل سیاهدانه بگیری مرتب دل و کمرت رو ماساژ بدی و با یه شال ببندی گرم نگرش بدار

حتی کمپرس آب گرم هم موثره

دکتر هم برو...اصلا ربطی ب پسر نداره

مطمئن باش چیزایی مثل تغذیه و هورمونا برسی میشه نهایت یه سونو ساده هم دکتر اگه تشخیص داد انجام میشه

ک خیالت راحت بشه 

ترس داشت؟🙂

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

عزیزماولا ک نترس،ممکنه قبل دوره پریودت بدنت سردی گرفته باشه،مثلا ماست،هندوانه،چیزای ترش ....مصرف کرد ...

نه عزیزم 

مرسی از راهنماییت 

فردا دکتر برم ببینم چی میگه البته نمیخام مامانم بفهمه میخام همراه داداشم برم 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

همیشه از دو سه روز قبل پریودات گرمی بخور. دمنوش گرمی بخور ببین تاثیر داره یا نه

چشم عزیزدلم 

ولی الان میخاست پریودم دهم بیاد امروز اومد و یا ماه پیش میخاست ۲۰ بیاد ۱۰ اومد

نامنظم احساس میکنم شد

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

ببین طبق تجربه و شنیده هام میگم اگه تو پریود قبلت سردیجات مثل ماست و دوغ و ترشی خورده باشی دردت بیشت ...

بعله سردیجات زیاد خوردم توی پریود قبلیم نزدیک عروسی پسر خالم بود و هرچی سردیجات هم بود میخوردم و کار هم میکردم .

ولی چرا اون زمان درد نیومد الان اومد

معمولا قرص مفنامیک اسید می خورن... دیگع نمیدونم

مرسی از راهنماییت گلم

چند سالته؟؟؟ که نمیدونی این طبیعت بدنته و ربطی به پسر ندارهچرا می‌ترسی مگه درد داشتن پریود چیز بد و ...

من ۱۸ سالم 

نه آخه من تا حالا درد نداشتم اینطور 

و الان نامنظم هم شده 

امروز دوستم میگفت با پسر بودی بهش گفتم من مامانم میزاره از خونه برم بیرون که با پسر باشم 

من از مامانم میترسم یه چی بگه بهم برای اولین بار پریود شده بودم به داداشم گفتم مامانم بعد از یه هفته تازه فهمید

من همیشه همینم

واییی خیلی بده عزیزم 

ترس نداره

نه‌کلنی من میترسم چیزی بهم بگه 

من برای اولین بار پریود شده بودم از مامانم میترسیدم بهش بگم به داداشم گفتم اون بهم یاد داد مامانم بعد از یه هفته تازه فهمید پریود شدم