2777
2789
عنوان

به نظرتون زن همسایه برا شوهرم کرم میریزه یا من حساس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 46 پست

شمارش داری؟

بزن تو گوشی شوهرت ببین ذخیره نکرده بلشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب نمیده اصلا ولی از رو نمیره

یه بار قهوه ایش کن بگو اگه آدم حسابت میکرد جوابتو میداد 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

مشخصه کرم داره والا ما با همسایمون رفت و امد آنچنانی نداریم چه برسه سلام و علیک با آقای فلانی

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

برادر شوهرش هر روز سر میزنه بهشون از این غلطا بکنه ابروشو میبرم

کرم داره زنه 

اگه قراره سلام نکنه کلا به هیچ کدومتون نباید سلام کنه 

البته نظر منه 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

مثل اینکه شوهرتم خوشش میادفقط کافیه یبار جواب زنه رو بده یا اخم بکنه بهش...دیگه اون زنه سلام و..یادش ...

توروخدا زندگی شونو نپاشید 

چی چیو شوهرش خوشش میاد

وقتی سلام میکنه، اینم سلام میکنه 

خوبه میاد پیش اسی هم میگه چرا باید سلامم کنه 

دیگه پای شوهر اسی و وسط نکشید تخم شک نندازید تو دلش 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چقد کثیف و بی شرف و حرومزاده هستن کسایی که به آدم متاهل چشم دارن الهی ک همشون درد بی درمون بگیرن مثه همونی که شوهر اشغالم باهاش بهم خیانت کرد آخرشم ی بیماری لاعلاج گرفت خودکشی کرد 

شوهرمم خیلی تاوان پس داده خیلی 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂