2777
2789
عنوان

بچه دار بشم یا ...

754 بازدید | 39 پست

سلام دوستان

من ۲۷ سالم تموم شده و وارد ۲۸ سالگی شدم.شوهرم دو سال ازم بزرگتره و حدود ۲ سال و نیمه ک ازدواج کردیم.

من چندماه پیش از پایان نامه ارشدم دفاع کردم و رشته م ی جوریه ک کار با اشعه ایکسه و دوسال طرحمو قبلا گذروندم.خودم با بارداری حین کار کردن مشکل ندارم چون الان حفاظت بخش های بیمارستانی خیلی زیاد شده ولی شوهرم میگه حین کار نباید باردار بشم.از طرفی چندبار فرصت شغلی داشتم ک برم سرکار ولی شوهرم میگه فعلا دفاع کردی استراحت کن...منم حوصله م سر میرا.‌از طرفی هم دلم میخواد برا دکترا سال بعد بخونم ولی نمیدونم الان برا بارداری اقدام کنم یا فقط درس بخونم برا کنکور دکترای سال بعد...

اگه بخوام درس بخونم میتونم کار هم کنم ولی اگه اقدام بارداری کنم دیگه نمیشه سرکار برم ب خاطر اشعه و اینکه اگه برا کنکور هم همزمان با بارداری بخونم میتونم بعد ب دنیا امدن بچه برم دانشگاه یا نه چون خانواده هامون استان دیگه ای هستن

سنمم کم نیس و میترسم فاصله سنیم با بچه زیاد بشه

اگه خيليييي دوست داري درس بخوني ادامه بده 

بچه دو سه سال دگ هم ميتونه بياد

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هم سن شمام و تازه ارشدمو گرفتم.ترجیح دادم بچه دارشم و بعد برم دنبال دکترا.میترسم زیاد بگذره سنم بره بالاتر و حوصله بچه داری نداشته باشم دیگه.هرچند نزدیکه یک ساله تو اقداممو باردار نشدم 🙁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

من فقط میدونم خاهر من بچه دار شد الان دوسال و نیمه اشه بدجور زن و شوهر عشق کارند یک ماه بیشتر به بچه اش شیر نداد و بعدش شیر خشک داد که مثلا از سینه بگیره که بعد سه ماه بره سرکار الآن بچه اش دوسال و نیمه اشه بعضی روزا خونه من میاد بعضی روزا خونه مامانم میبردش اما بکی این بچه از ذات معلومه محبت ندیده و دلش میخاد یکی دست بکشه بهش.

هر کاری میکنی الان بدون یا کار یا بچه داری.اگه بچه داری میکنی باید بشینی پاش حداقل تا سه سالگی که بچه یکم رو پا بیاد

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
اینجور ک گفتی مشکلی مالی نداری پس درستو بخون و اقدام کن انشالله بعد بچه با مدرک بالاتر میری سر کار ب ...

خونه و ماشین خریدیم.نه ک مشکل مالی زیاد باشه نه ولی چون قبلا سرکار میرفتم خیلی کمک بود برامون.دوس ندارم ب شوهرم فشار بیاد...حوصله خودمم سرمیره سرکار نرم عادت دارم.