2777
2789
عنوان

بچه دار بشم یا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 39 پست
اي بابا يكم سخت شد ... نميشه شوهرت رو راضي كني حداقل اون ٩ ماه بيكار نباشي بري سر كارت ؟ اينجوري حدا ...

نه اخه میگه خطرناکه برا بچه

من خیلی کارمو دوس دارم ولی به خاطر شوهرم چندماهه بهم چندجا پیشنهاد شد برم ولی نرفتم 

نه اخه میگه خطرناکه برا بچه من خیلی کارمو دوس دارم ولی به خاطر شوهرم چندماهه بهم چندجا پیشنهاد شد ب ...

ميتوني يك سري جاهاي ديگه بري مشغول شي يا اصلاً زبان بخوني و ياد بگيري اگر بلد نيستي خيلي كه به دردت هم ميخوره 

خدايا به اميد تو ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يا بايد همه چيو متوقف كني براي بچه يا بچسبي به درست تا تموم شه و بعدش بچه بياري البته بنظرم ٢ سال زو ...

اصلا طرفای ما زود بچه دار میشن

الانم دارن کم کم فکر میکنن من نازام

این فکرا بیشتر عذابم میده

اصلا طرفای ما زود بچه دار میشن الانم دارن کم کم فکر میکنن من نازام این فکرا بیشتر عذابم میده

واي خدا ميدونم چي ميگي به مني كه ٣ سال و نيمه ازدواج كرده بودم عملاً دكتر معرفي كردن 😑 اصلاً برات مهم نباشه عزيزم مهم خودتو شوهرتي يك گوشتو در كن اونو دروازه

خدايا به اميد تو ❤️
واي خدا ميدونم چي ميگي به مني كه ٣ سال و نيمه ازدواج كرده بودم عملاً دكتر معرفي كردن 😑 اصلاً برات م ...

اخه امسال دیگه رسما هرکدوم منو میدیدن میگفتن ان شالله خدا بهت ی بچه بده

شایدم منظور ندارن ولی خب من فکر کنم ک اونا حس میکنن دیر شده

اخه امسال دیگه رسما هرکدوم منو میدیدن میگفتن ان شالله خدا بهت ی بچه بده شایدم منظور ندارن ولی خب من ...

زندگي شما به اون ها ربطي نداره عزيزم نميشه كه هميشه با حرف مردم زندگي كرد 

خدايا به اميد تو ❤️