2777
2789
عنوان

بچه دار بشم یا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هم سن شمام و تازه ارشدمو گرفتم.ترجیح دادم بچه دارشم و بعد برم دنبال دکترا.میترسم زیاد بگذره سنم ...

عزیزم...

قبلش چکاپ کردی مشکلی نداشتی؟

من مشکلی نداشتم ولی اقدام نکردم..

از این که اقدام کنم و نشه و میترسم

خونه و ماشین خریدیم.نه ک مشکل مالی زیاد باشه نه ولی چون قبلا سرکار میرفتم خیلی کمک بود برامون.دوس ند ...

اگر مشکل مادی جدی نیست و برای این میخوای بری سر کار که حوصلت سر نره باید بگم بچه که بیاد وقتی خالی نداری که بخواد حوصلت سر بره

من فقط میدونم خاهر من بچه دار شد الان دوسال و نیمه اشه بدجور زن و شوهر عشق کارند یک ماه بیشتر به بچه ...

اگه سرکار نرم و دانشگاه هم نرم رو نمیتونم تصور کنم

همش میترسم تو خونه فقط بچه داری کنم باعث شه افسرده بشم خصوصا ک خانواده هامونم پیشمون نیستن

نمیدونم خیلی سخته دیگه باید ببینی دلت چی میگه چون هر دو تصمیم در اولویته . من بعد ۴ سال ازدواج ،تازه درسم تموم شد و باردار شدم و دوسال بعد بارداری دوم و هیچوقت نتونستم کار کنم . بچه ها را اولویت قرار دادم . 

عزیزم... قبلش چکاپ کردی مشکلی نداشتی؟ من مشکلی نداشتم ولی اقدام نکردم.. از این که اقدام کنم و نشه ...

من تو این سالها که درس میخوندم همه ش واسه چکاپ میرفتم مشکلی نبود.دقیقا از وقتی که اقدام کردیم تنبلی تخمدان اومد تو جونم و برام دردسر شده.به نظرم یه بچه بیار و بعد باخیال راحت درستو بخون.درس همیشه هست .هروقت بخای میتونی بری بخونی.اما جوونی رو نمیتونی برگردونی.متاسفانه بااین وضع خوردوخوراک و الودگی هوا دیگه هیچ کس بدن سالم نداره که ...یه بچه بیار بعدا بخون

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بنظرم اقدام كن اما درس رو ادامه بده تا بچه يكم بزرگ شه بعد كه ٢-٣ سالش شد بفرست مهد و خودت هم سر كار ...

اخه نمیدونم اگه بچه دنیا اومد و منم دکترا همزمان قبول شدم بچه رو کجا بذارم برم دانشگاه؟

الانم دکترا فول تایمه

من تو این سالها که درس میخوندم همه ش واسه چکاپ میرفتم مشکلی نبود.دقیقا از وقتی که اقدام کردیم تنبلی ...

اره منم دیدم خیلیا رو ک مشکل نداشتن ولی بعد اقدام مشکل دار شدن...

ان شالله مشکلت حل بشه و برا منم دعا کن

نمي توني كاري پيدا كنب كه با اشعه كار نكني. در اين صورت ميتوني هم كار كني هم بچه دارشي

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اخه نمیدونم اگه بچه دنیا اومد و منم دکترا همزمان قبول شدم بچه رو کجا بذارم برم دانشگاه؟ الانم دکترا ...

اي بابا يكم سخت شد ... نميشه شوهرت رو راضي كني حداقل اون ٩ ماه بيكار نباشي بري سر كارت ؟ اينجوري حداقل داري كار ميكني و همينجوري خونه نشستي 

خدايا به اميد تو ❤️
اره منم دیدم خیلیا رو ک مشکل نداشتن ولی بعد اقدام مشکل دار شدن... ان شالله مشکلت حل بشه و برا منم د ...

مرسی عزیزم.انشاالله که به هرچی میخای برسی

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نمي توني كاري پيدا كنب كه با اشعه كار نكني. در اين صورت ميتوني هم كار كني هم بچه دارشي

خیلی دنبالش گشتم ولی واقعا کارای بی ربطی بود...شوهرمم دوس نداشت

تدریس هم میکردم ولی هم کلاس کم بود هم سابقه کاری انچنانی نداشت برام