2777
2789
عنوان

فقط خانمای متاهل بیاند

167 بازدید | 22 پست

خواهرم چند ماهه عقد کرده و فامیل ها یکی یکی دارند پاگشا میکنند.خونه خاله ها و دایی ها و عمو وعمه های خودمون حرفی ندارم و میریم اما خانواده شوهر خواهرم وقتی دعوتی میگیرند ما روهم دعوت میکنند مثلا عمه شوهرخواهرم دعوت میکنه باید ماهم حتما بریم از اون طرف شوهرم اصلا اهل مهمونی رفتن نیست 

بیشتر دوست داره تو خونه باشه یا خودمون بریم رستوران یا مرتب سفر باشیم وقتمون رو باهم بگذرونیم الان مادربزرگ شوهر خواهرم میخواد دعوتمون کنه من اصلا موندم چه جوابی بدم که ناراحتی پیش نیاد و ما نریم

خواهرم زنگ زده توروخدا بیاین زندگی من خراب میشه از اون طرف هم شوهر من میگه من اصلا نمیتونم وخیلی معذبم

ماجرای بعدی اینکه فقط من تو اون جمع چادر میپوشم و مادرشوهر خواهرم مرتب به خواهرم میگه خواهرت امله و خوشش نمیاد بره رستوران

خواهر منم میگه تو بیا رستوران تا باورش بشه که تو امل نیستی

در صورتی که من خیلی به روزم فقط اعتقادم چادره وخیلی بیشتر از همه رستوران ومسافرت و باشگاه وارایشگاه هرجایی که بگید میرم و برای خودم وقت میذارم

خیلی ناراحتم واصلا دوست ندارم تو جمعشون شرکت کنم

واز اون طرف خواهرم منو تحت فشار میذاره و میگه بیا قبول کن و زشته

منم ادمی نیستم که بخوام خودمو به کسی ثابت کنم

شوهرمم میگه اصلا قبول نکن تو رو دارن تحقیر میکنند

توروخدا بهم بگید مثلا وقتی زنگ میزنن دعوت میکنند چی بهشون بگم که هم ناراحتی درست نشه وهم نرم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو چی میشه خواهرته

تا الان کلی مهمونی هارو شرکت کردم وقتی سختمونه بریم اومدم راهکار بگیرم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
پدر مادرت برن کافیه یعمی چی زندگی من خراب میشه

مامانم زنگ میزنه تهدید میکنه

بابام زنگ میزنه هی میگه به خاطر من

شوهر من حالا علاوه بر اینکه اصلا اهل مهمونی نیست

بیرون شهر هم کار میکنه وقتی میاد خسته وکوفته باید بلند شیم بریم رستورانی که گفتند تازه پشت سرمم بگن خواهره امله

و اهل حااال نیست

به حرف شوهرت گوش کن ببین چی میگ یا با شوهرت تنهایی برین ی جایی بگین با شوهرم قرار گذاشتیم بریم تنهای ...

اره میخوام بگم سفر برامون پیش اومده

خدایی حرف مادرشوهرش خیلی بد بوده اما بخاطر خواهرت برو

بگو خونه اقوام شوهرت دعوتی

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

قشنگم مشکل از اوناست چادر سرکردن ک بد نیست من خودم اصلا چادر سرنمیکنم پوششم هم کامل نیست اما برای خا ...

چقد شما با درک و فهمی

من چادری هستم و آدمای محترم مثل شما اطرافم زیاده چه چادری چه غیر چادری

مامانم زنگ میزنه تهدید میکنهبابام زنگ میزنه هی میگه به خاطر منشوهر من حالا علاوه بر اینکه اصلا اهل م ...

عجبا 

چ ربطی داره رستوران رفتن و نرفتن با اما بودن به پدر مادرت بگو شوهرم نمیتونه بیاد خستع‌اس