ghazal1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 18683 عنوان بچه ها کسی دیدین صندلی بخره برای دانشگاه برای رشته های تجربی 157 بازدید | 19 پست تو تلگرام یکی هست ولی قیمت ها خیلی بالا کسی میدونه جریان اینا چیه؟؟ 1404/07/06 | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_minimal_ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 5816 بودن ولی لو رفتن چند نفرشون و اخراج شدن ارزش نداره ،خودت بخون You're all the things I've got to remember
ghazal1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 18683 الکیه گول نخوری خیلی اصرار داره که واقعیه ، و فیش واریزی ها رو گذاشته خواستم ببینم کسی تا به حال این کار کرده آیا
ghazal1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 18683 بودن ولی لو رفتن چند نفرشون و اخراج شدن ارزش نداره ،خودت بخون چطور لو رفتن؟ اصلا چطوری الان برای ورود مهر صندلی پرستاری دولتی میخرن؟ با کی هماهنگ میکنن
_minimal_ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 5816 چطور لو رفتن؟ اصلا چطوری الان برای ورود مهر صندلی پرستاری دولتی میخرن؟ با کی هماهنگ میکنن نمیدونم ولی مشخص بود دیگه در حد اون قبولیا نبودن ...نخریدم که بدونم من You're all the things I've got to remember
ghazal1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 18683 نمیدونم ولی مشخص بود دیگه در حد اون قبولیا نبودن ...نخریدم که بدونم من باشه مرسیکاش همچین چیزی روال بود
_minimal_ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 5816 باشه مرسیکاش همچین چیزی روال بود ببخشید ولی چون مردم بازیچه نیست که به راحتی از این کارا انجام بدن !کنکور به شدت ساده ست در مقابل دروس دانشگاه ... You're all the things I've got to remember
ghazal1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 18683 ببخشید ولی چون مردم بازیچه نیست که به راحتی از این کارا انجام بدن !کنکور به شدت ساده ست در مقابل درو ... خب هر کس ی نظری داره ، من مثلا اتاق عمل یا فریز دوست داشتمچ اشکال داشت اونایی که دارن پول بدن به جای درس خوندن مبالغ انقدر زیاد بود تعداد کمیمیتونستن
حقوق_خوان_کوچک عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2433 میخرن من از یکی شنیدم ک خبر داشت ولی طرف باید با نفوذ باشه با قیمت فضایی نمی دونم آدم عادی هم میتونه یا نه کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
ghazal1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 18683 میخرن من از یکی شنیدم ک خبر داشت ولی طرف باید با نفوذ باشه با قیمت فضایی نمی دونم آدم عادی هم میتونه ... همون ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون در میاد فیزیوتراپی دولتیالبته مامایی میگه ۱۷۰ دولتینمیدونم خیلی دو دلم میترسم کلاه برداری باشه یا اصلا کلاه برداری همنباشه ی دو ماه رفتیم داشنگاه اخراجم کردن اون وقت چ کنم
حقوق_خوان_کوچک عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2433 همون ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون در میاد فیزیوتراپی دولتیالبته مامایی میگه ۱۷۰ دولتینمیدونم خیلی دو دلم میترسم ک ... انقد ارزون نیست مطمئن باش صدرصد کلاهبرداریهقیمتش جوریه ک هر آدمی نتونه بخره اونم با یه عالمه پارتی کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
_minimal_ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 5816 خب هر کس ی نظری داره ، من مثلا اتاق عمل یا فریز دوست داشتمچ اشکال داشت اونایی که دارن پول بدن به جای ... خیلی اشکال داره ...شما الان متوجه نیستی چون فقط دوست داری وارد دانشگاه بشی !اتفاقا باید افراد توانمند واردش بشن نه پولدار ...مطمئن باش یه ذره درس بخونی قبول میشی ،با این تفکر پس نمره هامو هم پولی بگیرم و ... در پیشه 🙂 You're all the things I've got to remember