2777
2789
عنوان

پسرم جدیدا از اتاقمون میترسه🫤

284 بازدید | 19 پست

پسرم دو سالشه . جدیدا میترسه تنها بره تو اتاقها‌ . دست منو میگیره با من بره اتاق‌ . توپ بازی میکردیم توپش رفت تو اتاق. دستمو میکشید ک تنها نمیرم توام بیا تو اتاق! حرف نمیزنه بگه چی شده . کسی میدونه ترسش از تنها موندن تو اتاق عادیه یا ن ؟ اصلا ب در اتاق نزدیکم نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن یه هفته س میترسه

تقریبا فکر کن ببین از اون زمان چیزی هست که یادت بیاد

مثلا یهو فیلمی دیده باشه که ترسناک باشه کلیپی تو اینستا یا مثلا ی فامیلی تو خونتون تو بازی ترسوندتش همچین چیزایی

در کل عادیه که بترسه

میتونی دراتاقو باز بزاری ی چراغی روشن تا خیالش راحت شه اونجا امنه

تو روز هم میترسه .یعنی باباش ترسوندتش 😥

میتونی اسباب بازیهاش یا چیزایی که دوست داره رو اونجا بزاری و با خودت برین اون اتاق یا مثلا ناهار رو اونجا بخورین چند بار و اون اتاق وقت بگذرونین تا اون ها از ذهنش بره 

شاید چیزی تو اتاق هست که ازش میترسه. مثلا عروسکی، وسیله ای..فیلم یا برنامه کودک ترسناک ندیده؟

اتاق چیزی نیس اخه فقط تخت .فیلم فقط شوهرم میبینه پس ازش بپرسم شاید من نیسم دوتایی دیدن

عادیه بعضی بچه ها اینجورین.فقط نگو نه چیزی نیست برو من نمیام.درکش کن و یه مدت همراهیش کن‌.ببین چی میشه..

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷