2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا دوست صمیمی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 66 پست

بایکی ۵ سال  دوست صمیمی بودیم اون اواخر می خواست مخ داییمو بزنه 😂🤣

آخرم منو ول کرد رفت با یه دختره پسر باز 🤣

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه تا حالا دوست صمیمی نداشته باشی 😐

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

کلا بعضیا تو این زمینه وش شانسن

من ک نبودم بهترین دوست بچگیم تو ۶ سالگی مرد

دوتا دوست فوق العاده تو راهنمایی داشتم نقل مکان کردیم از دستشون دادم

دوست دوران دانشگاهم بهم گفتم دیگه دانشگاه تموم شد خدافظ 🥲

ولی ی دوست دوران دانشگاه دارم ک اون دوران باهم نبودیم ترم آخر باهم مچ شدیم ولی خب زیاد نمیتونیم بریم دورهمی اینا چون هردو شاغلیم اون تهرانه من کرج بچه هم داریم 

با بچه یکم سخته

ولی خب تو تلگرام باهم در تماسی ولی خودم ترجیح میدم دوست صمیمی نداشته باشم چون دوست خونه خراب کنه، مخصوصا وقتی شوهرت خونس نیارشون خونه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
مگه میشه تا حالا دوست صمیمی نداشته باشی 😐

ببین داشتم خوب ولی وقتی بابام فوت کرد هیییچ کدوم  نبودن پیشم حتی نه زنگ زدن نه پیام نه حتی اومدن خونمون؟؟ به نظرت این دیگه اسمش  دوسته؟منم کنار گذاشتمش 

بله فهمیدم ولی مگه می‌خای چیکار کنی .نهایت یه ناهار میاد خونت‌.یه بازاری میری

اره زیاد نمیشه مثلا تولدی براش هدیه بگیری بیرونی جایی بری بعضی دوستا پولکی هستند حواست باشه من تجربه داشتم یک دوست خوب پیدا کن

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

ببین داشتم خوب ولی وقتی بابام فوت کرد هیییچ کدوم نبودن پیشم حتی نه زنگ زدن نه پیام نه حتی اومدن خون ...

حق داشتی

منم بودم اسمشون رو هم نمیوردم

دوستی که تو روز سخت نباشه میخوام هی نباشه

تو روزای خوب که همه هستن

ببین داشتم خوب ولی وقتی بابام فوت کرد هیییچ کدوم نبودن پیشم حتی نه زنگ زدن نه پیام نه حتی اومدن خون ...

پس خوب کاری کردی اره اینا دوست نیستند 

کلا بعضیا تو این زمینه وش شانسنمن ک نبودم بهترین دوست بچگیم تو ۶ سالگی مرددوتا دوست فوق العاده تو را ...

نه منم نمیکنم دراون حد مثلاً به استخر بخای بری یکی و داشته باشی بهش بگی بیاد ..یا حوصله سر رفت  زنگ بزنی یه سر بری خونش .بازار بری این مدلی

من همین قدیمی هام بیخود بودن همرو کنار گذاشتم

میفهمم چی میگی منم ی دوس داشتم اول فکر میکردم واقعا دوست بعدش ولی بزرگترشدم جنبه های سمی شو دیدم

مثال برات بزنم.

من خطم همراه اول بعد بم میگفت تو ایرانسل نداری بت زنگ بزنم واسه رایگان بودنش، بعد خب نداشتم و بهش گفتم اونم زنگ نزد حتی همونجور پیامک دادیم😂

حق داشتیمنم بودم اسمشون رو هم نمیوردمدوستی که تو روز سخت نباشه میخوام هی نباشهتو روزای خوب که همه هس ...

آره دیگه منم از اونجا شناختم اطرافیانم و....چند ماهه اصلا خبری ازشون ندارم اوناهم اصلا دیگه خبری نشد ازشون