2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا دوست صمیمی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 66 پست
با هرکس صمیمی شدم آخر رید رو سرم نکنید دوستی صميمي خوب نيست

آره منم به یکیشون چند سال پیش پول قرض داد یعنی ....

بعد بابام فوت کرد  هیچکدوم نیومدن ببینن  حالم چطوره 💔.دیگه کنار گذاشتمشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ منم😐😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من اصلا اعتقادی به دوست صمیمی ندارم هیچوقتم نداشتم

منم همین طور. یکی دو بار هم فکر کردم با یکی دوست صمیمی هستم بعد مدتی فهمیدم در اشتباه بودم دیگه تصمیم گرفتم همه در حد همکار و دوست خیلی عادی باشن 

جان و جهان من تویی   
تقریبا تو جامعه هستم با اکثرشون درحد سلام علیک ..با کسی صمیمی نیستم بخوام صحبت کنم

اعتمادبنفستو ببر بالا سعی کن روت بشه

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

منم همین طور. یکی دو بار هم فکر کردم با یکی دوست صمیمی هستم بعد مدتی فهمیدم در اشتباه بودم دیگه تصمی ...

منم همینطورم ، نمیتونم با کسی صمیمی شم ، دلیلی نمیبینم که صمیمی شم ، همه در حد اشنا هستن برام 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

سلام من مشکل مالی دارم و بیکارم خیلی گرفتارم حتی واسه ۵۰ هزارم لنگم میشه دوتا برنامه بگم نصب کنید ۱۰۰ هزار هم گیر من میاد هم شما سریعم میتونی برداشت کنی بیاد حسابت. دارم پول جمع میکنم پالتو بخرم هیچی لباس گرم ندارم.بخدا خیلی واقعیه و معتبره .کمک بزرگی بهم میکنید کلی دعاتون میکنم

هزینه میکنن؟ منظورت چیه

منظورش اینه که دوستی و رفت و امد بالاخره هزینه میخواد

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌