2777
2789
عنوان

رنگ و طرح کابینت

171 بازدید | 28 پست

یه عکس میذارم ممنون میشم نظرتونو درباره رنگش بگید،فقط میخوام کل کابینت سعید مات با دستگیره طلایی باشه یک کابینت اول و یک کابینت آخر که قدشون بلندتره رو رنگ بژ بگم بزنه ولی ساده نه مثل عکس.

الآن عکس میذارم صبر کنید😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همرو یا یدست سفید بزن یا اینکه بژ میخوای بزنی فقط دوجا نزن یکمی بیشترش کن 

دستگیره طلاییم خودت میدونی ولی مثلا من خودم دوست ندارم ،برا کابینت ها خودم نزدم 

ولی اصل نظرشماس دوس داری بزن 

همرو یا یدست سفید بزن یا اینکه بژ میخوای بزنی فقط دوجا نزن یکمی بیشترش کن دستگیره طلاییم خودت میدونی ...

اگه دو تا رنگ رو به کار ببرم به نظرت صفحه کابینت و بین کابینتی چه رنگی باشه قشنگ میشه

اگه دو تا رنگ رو به کار ببرم به نظرت صفحه کابینت و بین کابینتی چه رنگی باشه قشنگ میشه

بین کابینتی من امسال زدم سفید ساده زدم خیلی خوب شده فضای آشپزخونه ام بزرگتر شده ، صفحه کابینتم بستگی به سلیقه طرف داره میتونی طرح چوب بزنی میتونی سفید با رگه های مختلف میتونیم سفید ساده بزنی