2777
2789
عنوان

رنگ و طرح کابینت

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلن مات تمیز کردنش سخته اون قسمت بالا که خیلی دمده هست سفید براق با میزکار قهوه ای یا طوسی مات

عزیزم ممنون میشم نظرتون درباره این رنگ کابینت هایی هم که گذاشتم بگی کدوم قشنگتره 

[QUOTE=396710200]آخری از همه جدیدتر و قشنگتره رنگش 

پارکتم رنگش تقریبا قهوه ای تیرست به نظرت قشنگ میشه؟ 

بعد به نظرت سفید مات کلا باشه بهتره یا این رنگ آخری؟

ببخشیدا وقتتون میگیرم😘

اسی ولی طوسی نزن خیلی سال دارن میزن دمده شده بیشتر الان از اون مدل آخری هست رنگ سبزم خیلیا جدید دارن ...

منم سبز و دوس دارم ولی یه مدت دیگه از مد میافته بخاطر همون بیخیالش شدم ،

به نظرت کلا سفید بزنم؟

منم سبز و دوس دارم ولی یه مدت دیگه از مد میافته بخاطر همون بیخیالش شدم ،به نظرت کلا سفید بزنم؟

نه کلا سفید نزن دلتو میزنه دورنگ قشنگتره  مثل اون آخری 

ولی اگر کلا سفید بزنی خوبیش این تا سالها مده 

پس برم تو کار آخری،ممنون عزیزم 😊💋💗

آره آخری خیلی خوبه بهش بگو پریز برق هم داخل صفحه کابینت کار کنه که کارت شیکت تر بشه 

مدل آخری زدی حتما صفحه کابینتم رنگ اون طرح چوب بزن بین کابینی سفید ساده بزن 

ما میخواستیم بین کابینتی بزنیم ،شوهرم نظرش سفید با رگه های مختلف بود من نه سفید ساده آخرش با دل من راه اومد  الان میگه سفید ساده خیلی قشنگتره 

آخری قشنکتره ولی مات اگه میزنی تاکید کن آنتی فینگر باشه ... سوپر مات هست ولی رد انگشت روش میمونه و حتما باس با سرکه رقیق شده تمیز کنی رد انگشت روش میمونه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم