2777
2789
عنوان

ممکنه بمیرم بقران رو به مرگم

149 بازدید | 14 پست

شما ساده دارید نوشته های منو میخونید اما من از عمق وجود دارم درد میکشم

ریه هام پر از عفونته رفتم دکتر گفت برونشیت داری کل ریه هات درگیره اگه یه قسمتی از ریه بود عملت میکردم راحتت میکردم اما کل ریه هات داغونه همه جاش برونشیته 

برونکوسپی (تخلیع ریه انجام دادم) فقط ۳ ونیم میلیون پول دادم ولی تمومی نداره

کاش میشد پیوند ریه زد امکانش هس؟میشه ریه را پیوند زد؟

به امام حسین بریدم دیگه ریه هام داغون شده

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بله پیوند ریه داریم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طبیب اعظم شاه شفا خدای شفا دهندم برای جسم و روحت شفا میطلبم خواهرم

برای خدا غیر ممکن وجود نداره با تمام ایمانت از خدای حقیقی بخواه شفات بده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

برای سلامتی تون سوره ی حمد خوندم ان شاء الله بزودی زود صحت و سلامتیتونو به دست میارین.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

بله پیوند ریه داریم

مطمئنی ؟در چه مواردی پیوند ریه میزنن؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
از طبیب اعظم شاه شفا خدای شفا دهندم برای جسم و روحت شفا میطلبم خواهرمبرای خدا غیر ممکن وجود نداره با ...

ممنونم عزیزممم♥️

همیشه تحت نظر دکتر باش ،علم خیلی پیشرفت کردهناامید هم نباش

اطلاعاتی درمورد این بیماری داری؟

کمکم میکنی؟

چه بیماری،برونشیت؟

بله 

اگر میدونی بیشتر کمکم کن 

چجور بیماریه 

چکار کنم

بله اگر میدونی بیشتر کمکم کن چجور بیماریه چکار کنم

هر دستوری دکتر گفت انجام بده

پرهیزات غذایی ،مثلا سرخ کردنی اگر دکتر گفته نخور

فیزیوتراپی قفسه سینه که ترشحات خالی بشه،هر روز یه نفر توی خونه باید دستشو بصورت گود کنه و  از  پشت بالای کمر آروم اروم بزنه بره به سمت بالا

تحرک هم داشته باش

یک دستگاه فوت کردنی هم داروخونه داره اگر دکتر گفت بخر کمک میکنه