برای قرمه سبزی اول سبزی و گوشت رو بزار با هم بپزه لوبیا رو جدا بپز که زودتر میپزه بعد با هم قاطی کن بعدش که گوشت پخت پیاز داغ به همراه زردچوبه و نمک آبلیمو و یکم قره قوروت تفت بده بریز تو قابلمه
این برای موقعیه ک وقت کمه وگرنه همه قرمه سبزی رو میدونیم چطور درست میشه
برای قیمه هم اول پیاز و گوشت و زرودچوبه رو با هم تفت بده بزار بپزه
گوشت ک پخت بعدش رب و نمک و آبلیمو با آلو رو تفت بده بریز توش
اینطوری ک درست کنی نیم ساعت هم همینطوری بپزه دیگع اصن آلو هم له نمیشه قشنگ پف میکنه