lllana مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 301 عنوان دوستی که رفتارش باهمه سگه اما با من با محبته چیه❓ 100 بازدید | 7 پست یکوچولو مودیه که بخاطر خردادی بودنشه:\ ٬٬ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور 1404/07/06 | 15:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آناana عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 7872 تجربشوداشتم بالاخره ی روزیمنوبت تو میشه متاسفانه مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم، طبیب ازخون نمیترسد.
lllana مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 301 مونث یا مذکر دختره ٬٬ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور
lllana مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 301 تجربشوداشتم بالاخره ی روزیمنوبت تو میشه متاسفانه اینجوری نگو دیگه:) ٬٬ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16158 کاری به خردادی بودن و اینا ندارم به نظرم ربطی هم نداره( خودم فروردینیم ) ولی در کل از هر فردی که اینجوری بود دوری کن رفتارش یه روز با تو هم اینطوری میشهخودم خیلی مودی م برای حال خودم البته از شادی و رقص میرم توی گریه... ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایرانـم…
lllana مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 301 کاری به خردادی بودن و اینا ندارم به نظرم ربطی هم نداره( خودم فروردینیم ) ولی در کل از هر فردی که این ... اون همیشه مواظبمه، نمیزاره احساس ناامنی کنم، واسه هر کی خشن باشه واسه من نرمه،سه ساله میشناسمش و امیدوارم جوری که تو میگی یه روزی باهام مثل بقیه نشه ٬٬ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16158 اون همیشه مواظبمه، نمیزاره احساس ناامنی کنم، واسه هر کی خشن باشه واسه من نرمه،سه ساله میشناسمش و امی ... موردش و داشتم بی خداحافظی رفت... حداقل به عنوان یه رفیق میتونست یه خداحافظی کنه بدون هیچ رفتار بدی که با هم داشته باشیم نمبدونم چی بگم ، همه مثل هم نیستن ایشالا عزیزم همیشه دوستیاون پایدار باشه ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایرانـم…