2777
2789
عنوان

مادرها میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 51 پست
عاشق خمیر بازی و کار دستی هستاوکی ممنونم

خواهش میکنم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوده

فعلا اشکال هندسی و عددها رو بهش یاد بده

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

اگر حوصله داری خودت با نقطه چین حروف رو بنویس که روشون بکشه یاد بگیره،فلشم بکش از و جهتی بنویسه ولی ...

چه عالی منم حروف انگلیسی باهاش تمرین کنم 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بچه هایی که زود میرن سراغ زبان انگلیسی بعدا اکثرا دچار مشکل میشن و باید برن گفتار درمانیاینو یه استا ...

چرا

آخه من دیدم ک تو پنج سال کلاس زبان می‌فرستن 

آخه مامان دوست هاش دارن آموزش میدنگفتم شاید من مامان تنبلی هستم

دختر من معلم پایه اوله میگه اصلا به بچه هاتون قبل مدرسه نباید خوندن نوشتن یاد بدین.زبان هم نه

فقط گوشیی رو ازشون بگیرید و بازی کنید و کتاب بخونید هر چه قدر بیشتر بهتر

بچه هایی که زود میرن سراغ زبان انگلیسی بعدا اکثرا دچار مشکل میشن و باید برن گفتار درمانیاینو یه استا ...

چهار سالگی برای زبان اصلا زود نیست من هم یه مشاور صحبت می‌کرد گوش دادم 

نباید جوری باشه که برای بچه خسته کننده باشه بازی های سرگرم کننده و آموزشی زیادی برای یادگیری زبان انگلیسی هست 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

آمچزش بچه فقط صبر میخواد و تمرین زیاد من دوسال و نیمی تونستم یادش بدم اعداد فارسی و انگلیسی و رنگهای ...

آره عزیزم

درست میگی باید صبور باشم

چراآخه من دیدم ک تو پنج سال کلاس زبان می‌فرستن

خیلیا میخوان بچه هاشون به زور نابغه بشن ولی اصلش اینه که تا بچه خوندن و نوشتن زبان مادری رو بلد نشده نباید بره سراغ زبان دیگه

اینو حتی تو دبیرستان تیزهوشان که مامانا اکثرا تحصیلکرده بودن تایید میکردن که بچه هاشون به خاطر آرمان گرایی خودشون اوایل به مشکل خوردن

چهار سالگی برای زبان اصلا زود نیست من هم یه مشاور صحبت می‌کرد گوش دادم نباید جوری باشه که برای بچه خ ...

من حرف یه استاد معروف زبان رو زدم و مادرهایی که بچه هاشون توی دبیرستان تیزهوشان بودن.اکثرا کسایی که بچه هاشون کلاس زبان رفتن میگفتن تو شروع مدرسه به مشکل خوردن.

در حد بازی و فلش کارت و کارتون شاید مشکل ساز نشه ولی ضروری هم نیست.کلی اموزش مفید دیگه میتونه جایگزین بشه و بچه تو ۱۰_ ۱۱ سالگی اصولی بره دنبال زبان

منتها مشکل اونجاست که من مادر دوست دارم بچم چند تا کلمه و جمله انگلیسی بلد باشه تا تو جمع دوستان و خانواده پُز بچمو بدم و گرنه هیچ فایده ای براش نداره

چرتکه آموزش یا بازیاگر حالت بازی داره ببرم چون اصلا خودم تصوری از چرتکه ندارم

پس کامل تحقیق کن

من خیلی تردید داشتم 

نهایتا دخترم را فرستادم 

ولی فهمیدم باید زودتر می فرستادم

از بد شانسی ما خوردیم به کرونا و آنلاین شد

آخه چرتکه آنلاین؟؟؟؟