یلدااا۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 14586 عنوان مادرها میشه بیاین 385 بازدید | 51 پست سلامپسرم چهار و نیم ساله هست میخوام باهاش حروف الفبا و اعداد تمرین کنمچطوری انجام بدم زود یانه شما چه آموزش های به بچه هاتون دادین خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر 1404/07/06 | 15:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یلدااا۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 14586 بهترین موقع هست خوب باید چطوری بهش یاد بدم کتابی چیزی هست بخرم خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21357 حروف که نه اعداد و شمارش:و رنگا و اشکال هندسی باهاش:کار کن این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40658 زوده .سن آموزش الفبا۶،تا۷سالگیه .الان بهش بگی یادش میره اگه هم یادش بمونه وقتی میره مدرسه قاطی میکنه چون روش تدریس معلم فرق داره اول بایدآموزش مداددست گرفتن ولوحه ببینه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
یلدااا۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 14586 بفرست کلاس چرتکه پسر بچه ها خیلی دوست دارند فرهنگ سرا یا خانه محله داره؟؟؟بچه از درس و مدرسه زده نمیشه ؟ خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
yalda6629 عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 4565 من داداشم همین سن ها بود فرستادیم کلاس قرآن و چرتکه واقعا خیلی خوب بود هم حروف رو یاد گرفت هم ذهنش باز شدالان ریاضیش عالیه هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند.
یلدااا۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 14586 حروف که نه اعداد و شمارش:و رنگا و اشکال هندسی باهاش:کار کن شمارش اعداد هر کاری کنم باز اشتباه میگه خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
یلدااا۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 14586 زوده .سن آموزش الفبا۶،تا۷سالگیه .الان بهش بگی یادش میره اگه هم یادش بمونه وقتی میره مدرسه قاطی میکنه ... لوحه چی هست دوست عزیزم خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بادام_زمینی_روکش_دار عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5078 فرهنگ سرا یا خانه محله داره؟؟؟بچه از درس و مدرسه زده نمیشه ؟ چی بگم خوب؟؟؟من روحیه ی بچه ی شما را نمی دونمولی تجربه بهم ثابت کرده پسرها بیشتر از دخترها چرتکه را دوست دارن چون پسرها عاشق ابزارن باز هم خودت تصمیم بگیر خانه های محله و فرهنگسراها دارن
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 2694 معلمای پسرم خواهش میکنن عز و التماستوروخدا ب بچتون الفبا یاد ندید تو کار ما دخالت نکنیدراست هم میگنچ عجله ای داریولش کن بچه رو بذار راحت باشع