2777
2789
عنوان

چیپس لیمویی کدومش بهتره و خوشمزه تره بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 25 پست
ینی فقط منم ک لیمویی دوس دارم؟

نه بابا منم هستم البته عاشق پروپا قرص نه ها کلا خوبه برای تنوع طعم خوبیه 

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز جعفری ماست موسیر هم خوبه البته بازم با ماست بخوری عالیهمنو همسرم همیشه با ماست میخوریم

اره 

چیپس نمکی ساده هم با ماست خیلی خوب میشه

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

پیاز جعفری ماست موسیر هم خوبه البته بازم با ماست بخوری عالیهمنو همسرم همیشه با ماست میخوریم

پیاز جعفری که عشقه من یه بار بدم میومد بخرم چون فکر میکردم بدمزس ولی برای امتحان خریدم عالی بود 

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️