2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 57 پست

هی بابا یاد خودم افتادم اوایل ازدواجم مثل این فیلم ها شلنگ و گرفتم سمت شوهرم گفتم الان اونم مثل فیلم ها می خنده و دنبالم می کنه 

اما کاملا برعکس مثل مجسمه واستاد گفت وای متنفرم از این شوخی😐

من😐

شوهرم😠

شلنگ😢😢

دیگه یاد گرفتم ان چه در فیلم ها نشان میدهن توهمی بیش نیست

دنیا اونقدرها جدی نیست   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=56628236]شوهرت خیلی بی جنبه اس...حالا چرا میترسی بره پیش خواهر شوهرت؟؟ رابطم باهاش اصلا خوب ن ...

اگه میترسی کار به جاهای باریک بکشه،بهش پیام بده و بگو قصد شوخی داشتی و نمیدونستی ناراحت میشه،از دلش دربیار برگشت خونه اونوقت باهاش صحبت کن

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
به نظر من بزار بره خونه هر كي كه دلش مي خواد توام برو كليد درو عوض كن،نتونه بياد تو,اخه ما زنا چرا ا ...

نمیتونم که

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

عزیزم کارت جالب بوده 

شما که نمیدونستی کسی همراهشه 

ایشون هم که اطلاع نداده بهتون 

پس خودت را ناراحت نکن 

شوهر شما مشکلش چیز دیگشست دنبال بهانه میگرده فقط

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
اگه میترسی کار به جاهای باریک بکشه،بهش پیام بده و بگو قصد شوخی داشتی و نمیدونستی ناراحت میشه،از دلش ...

جوابمو نمیده اصلا فکر نمیکردم اینجوری بشه

تو توجه میخواستی و اون  دنبال بهانه . زبون داشت میتونست بگه  .عزیزم  مهمون داریم  .این شوخی برای وفتی دیگه.  اینکه نونو پرت کرده و رفته  و تنهات کرده.  از بهانه جوییش بوده و منتظر بهانه است و کمین کرده.  باید   اساسی حرف بزنید رفع مشکل کنید.  الان  از این بی مسیولیتیش باید شرم کنه. 

تو هر کاری کردی جوابش رفتنو قهر کردن نیست به همین راحتی بره بدون اینکه بگه شب تنهاست چه بسا ک تو باهاش شوخی کردی بهترین کار اینه ک تو منتظر واکنش اون باشی و بهش زنگ نزن 

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 
جوابمو نمیده اصلا فکر نمیکردم اینجوری بشه

پیام هم دادی بهش؟

نمیتونی از پسرعموش سراغشو بگیری؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

همش به خودم میگم دوست داره این کاراش از خستگی از شرایط بده اصلا نمیخام فکر کنم کسی دیگه تو زندگیمه که اینقدر نسبت بهم بی تفاوت شده