2777
2789

دو تا دوازده متری با یه ۶ متری با مادرم شستم خودش نتونست افتاد گردن من خیلی هم سنگین و سخت بود الان کارا مونده نمیتونم پاشم اینجام بدم بدنم خالی کرده چیکار کنم 😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بخواب.  سهمیه کار امروزت تموم شد 

یا ادامه بده تا فردا تشیع جنازه برگزار بشه !!   خودت می خواهی به کشتن بدی؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

حالا مگه پولشو پیش گرفتی که باید انجام بدی؟؟؟ برو استراحت کن، هر وقت انرژیت برگشت کارا رو بکن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
قم

مواظب خودم باش.چیز سنگین بلند کنی افتادگی رحم میگیری.دیسک پاره میشه.مهرها فاصله پیدا میکنن.مینیکس و تاندونای دستت کشیده میشه.

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

راست میگی ولی داره خونه تکونی می‌کنه خونه ریخته بهم خودشم که تنها نمیتونه

فردا رو که ازتون نگرفتن.  خدایی نکرده به کمر یا قلبت فشار میاد بعد یک هفته ادم میافته تو رختخواب.  همیشه اندازه نگه دار که اندازه نکوست 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!