2777
2789
عنوان

جذب مشتری

65 بازدید | 12 پست

هر چی میدونین بگین من داداشم مغازه داره بخدا وسایل باکیفیت همون و مغازه پایین تر از خیلی خیلی بی کیفیت میده ولی اونجا شلوغه داداشم منم اونجا اجاره دار هستش تو رو خدا هر چی میدونین بگین قیمت گرون هم نیست مجبورن به یه قیمت واحد بفروشن

شناخته شده نیس

تبلیغ کنه

گروه بزنه تو روبیکا ایتا تل و ....

خوش رو باشه 

باحوصله جواب مشتری بده 

تخفیف بزاره مخصوصا رو در مغازه بزنه جذب میشن 

دکور مغازه مرتب و جذاب 

روزشو با بسم الله و ایع الکرسی شروع کنه 

ایه های برا رزق و روزی رو بخونه بگرد گوگل 

السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته 

بعضی مغازه ها دید خوبی ندارن ، یعنی جاشون بده 

یه مغازه هست سر خیابون ما هرکی اجاره اش میکنه درآمدش صفر میشه ، سر دوماه خالیش میکنه

خوش اخلاقی و قسطی دادنم تاثیر داره ، مثلا قراداد با حکمت کارت و فرهنگیان و اینا 

نوشتن بعضی اذکار هم اگه مذهبی هست خیلی خوبه ، صبحام مغازشو زود باز کنه 

اگه بازم به ذهنم رسید مینوسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شناخته شده نیستبلیغ کنهگروه بزنه تو روبیکا ایتا تل و ....خوش رو باشه باحوصله جواب مشتری بده تخفیف بز ...

اتفاقا جای هست پر رفت و آمد همه از بی کیفیتی مغازه پایینی ناراضی هستن ولی بازم میخرن 

بعضی مغازه ها دید خوبی ندارن ، یعنی جاشون بده یه مغازه هست سر خیابون ما هرکی اجاره اش میکنه درآمدش ص ...

ممنون صبح خیلی زود باز میکنه مغازه تو دید هست وسایل با کیفیت

اتفاقا جای هست پر رفت و آمد همه از بی کیفیتی مغازه پایینی ناراضی هستن ولی بازم میخرن

مشتری جذب نمیکنه یا زیادی گرونه جنسا 

السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته 

شاید جا افتاده ، یه بار برین مغازش وببینین رفتارش با مشتری چطور هست ، شاید مدل خاصی برخورد میکنه که مردم رو جذب میکنه

من به شخصه برای خرید سه تا فاکتور در نظر میگیرم 

اخلاق مغازه دار ، قیمت اجناس ، کیفیت و تنوع 

شاید جا افتاده ، یه بار برین مغازش وببینین رفتارش با مشتری چطور هست ، شاید مدل خاصی برخورد میکنه که ...

اون معازه که میگم اصلا اصلا مشتری نداشت یهو پر مشتری شد یعنی همه موندن چیکار کرد در حالی که هیچ کدام از فاکتورهایی مهم و نداره 

اون معازه که میگم اصلا اصلا مشتری نداشت یهو پر مشتری شد یعنی همه موندن چیکار کرد در حالی که هیچ کدام ...

مادرشوهرم طلسم مینویسه داخل پوست گردو میزاره ، میزاره رو قفسه های بالاییش کسی نبینه 

خیلیا از این کارا میکنن ولی به نظرم این روش ها مقطعی جواب میدن و در دراز مدت نتیجه عکس میدن.

بزرگی و روشنایی و نورگیری مغازه ام میتونه موثر باشه 

یه روز با یه بازاری صحبت میکردم ، گفت مغازه های طرف مقابل پاخور بیشتری دارن و اجارشون بیشتره 

حمایت خانواده هم مهمه، مثلا ما خودمون خانواده پر جمعیتی هستیم و همینکه فامیل خودمون مشتری بشن، مغازه شلوغ میشه

مادرشوهرم طلسم مینویسه داخل پوست گردو میزاره ، میزاره رو قفسه های بالاییش کسی نبینه خیلیا از این کار ...

دقیقا اینا که میگی همش هست نور گیری عالی اخلاق همه چی بخدا خودمون موندیم تو بهترین خیابون شهر یعنی اصلی ترین خیابون اکثرا فامیلا آشناها میرن ولی بازم خیلی کمه

چجور طلسم مینویسه مثلا چی مینویسه

دقیقا اینا که میگی همش هست نور گیری عالی اخلاق همه چی بخدا خودمون موندیم تو بهترین خیابون شهر یعنی ا ...

میره پیش دعانویسای معروف ،خودم اعتقادی ندارم ولی

شاید اون آقای رقیب ، معرفی داشته باشه

اگه مدت کمیه مغازه زده حتما هنوز جا نیوفته ، میگن سال اول مغازه داری باید روی هیچ بزاری  

به امید خدا مقطعیه و مشتریش از این به بعد زیاد میشه 

میره پیش دعانویسای معروف ،خودم اعتقادی ندارم ولیشاید اون آقای رقیب ، معرفی داشته باشهاگه مدت کمیه مغ ...

نه دعانویس نمیشناسم 

نه چند ساله اونجاست یهو بی مشتری شده