2777
2789
عنوان

بنظرتون مورچه ها راجب ما فکر میکنن

397 بازدید | 83 پست

غرق این تفکرات شدم😁 بنظرتون به ما فکر میکنن که مثلا مارو یه غول فرض کنن یا مثلا وقتی لهشون میکنیم چی

کاربری دست دو نفره ✋️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب شام چی خوردی عزیزم؟

زنبورها هم در مورد ما فکر میکنم به نظرت؟

والاس سوسکا و موشا چی؟؟؟!!!!!

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

مارو انسان های گنده وک بی خاصیت ک مرض داریم و ب حقوقشون احترام نمیذاریم و ببچه هاشون میگن مادر مواظب خودت باش این گند ه ها کوووورن لهت نکنن🤣

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

وای چه تاپیک جالبی حتما مثل برنامه کودکا فکر میکنن دیگه 

استارتر عزیز ببخشید تورا خداحلال کن

تورا خدا دوستان دارم شناسایی میشم تاپیک سقطمو گذارش بزنید ممنون میشم لایک کنید صلوات بفرستم