2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن عموم 

پشت کنکور بودم عقد ابجیم بود گفت وایییی چقد چاااااااااق شدی

حال من:😟😰😨

حالم ازش بهم میخوره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

تمام زندگی و سلامتی مو برای خانوادم گذاشتم هیچی برای خودم نخواستم حسابی نحیف و لاغر شدم یه روز که با بابام دعوام شد بهم گفت سی کیلویی مادر و برادرمم به خاطر مجرد بودن زدن تو سرم که هیچکس نخواسته تو رو

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

زن عموم پشت کنکور بودم عقد ابجیم بود گفت وایییی چقد چاااااااااق شدیحال من:😟😰😨حالم ازش بهم میخوره

تا حالا به هیچکس نگفتم چاق شدی جوش زدی زشت شدی...بعضی دلشون خیلی سیاهه فقط دوست دارن حال بقیه رو بد کنن

تا حالا به هیچکس نگفتم چاق شدی جوش زدی زشت شدی...بعضی دلشون خیلی سیاهه فقط دوست دارن حال بقیه رو بد ...

من فک میکردم خیلی ادم خوبیه

ولی بد ذات تر از زن عموهای من احدی رو زمین نیست

لنتی خو من پشت کنکور بودم چقد فشار روم بود مدام درس میخوندم عروسی ابجیم بود تو با چ عقلی بیای اینو بم بگی

بد منک ادم الان نبودم وگرنه  ی جوری جوابشو میدادم بره پیش شوهرش گریه کنه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○