2777
2789
عنوان

پسرم امروز بهم گف تو مامان بدی هستی از خودم بدم اومده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 115 پست
من اولو تو یه شهر رفتم کلاس دوم رو رفتیم یه شهر دیگه انقدر ناراحتی داره؟ خب دوستای جدید پیدا میکنه م ...

اخه مدرسه ی شلوغیه پایه های بزرگترم هستن باهاشون همش میگم نکنه کسی اذیتش کنه 

پسرم خیلی اروم و مظلومه اصلا بچه ی بیرون و تو کوچه ای نیس ک بتونه از خودش دفاع کنه

یا تنهایی بتونه گلیمش رو از اب بکشه بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گنده اش کردیا چند بار تاپیک می‌زنی دولتی رفته دیونه خونه که نرفته ابن همه بچه میرن دولتی شما هم اگر آنقدر دستت باز کن نیازی نبود دیکه طلا بفزوشی بره غیر انتفاعی پس عذاب وجدان نداره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خیلی کلاس اولی ها اینجورین ، چون فهمیدن اگر الف رو بگن تا ی باید پیش برن 

مهد رو دوست داشت چون بازی و ..... بود ، ولی مدرسه محیط اش و ....فرق داره ، اگر همین غیر انتفاعی هم میفرستادیش مطمئن باش پسرت گریه میکرد و دوست نداشت . 

کم کم عادت میکنه که گریه نکنه 

خدایا شکرت.

خودتو ناراحت نکن بجاش ی اهنگ بذار برقص چارروز دیگ بزرگ میشه اصلا یادش نمیاد 

الانم یاد تو نیست مطمئن باش . این بچها روششو یاد گرفتن منم دخترم کلاس اولیه هرروز ک پامیشه میگ نمیرم منم شعر میخونم و میگم باید ادم انرژی داشته باشه و سرحال بره سواد یاد بگیره و بزرگ بشه 

بانو بحث لوس شدن نسبی شما بزار بچه مستقل بار بیا الان همون غیراتنفاعیاذهم کلاس شلوغه .ی مدت بگذره دوست پیدا می‌کنه خوب میشه بچه از همین الان باید صبر تحملش بالا برع مگ خودت مدرسه می‌رفتی مدرسه نزدیک بود زمان ماها چقددپیادع می‌رفتیم سرویس نبود اگرم بود یا مینی بوس بود که همه بچه ها رو سر کله هم سوار بودن .الان همه یا سواری سوارن دیا ون  یا مینی بوس هم باشه تعداد صندلی‌ها سوارن ببین یه خانم اون بالا گف نامزدم مرد نشده چون ت غیرانتفاعی بوده و حمایت والدین .همینا بخون برات درس میشه .فقط صبر کن صبببببر انشالا موفق باشی

آفرین همینطوری ادامه بده تا یه بچه بی عرضه و لوس و بچه ننه تحویل جامعه بدی

یه جوری میگی تو راه صورتش قرمز شده انگار از وسط کویر لوت گذشته حتما دو روز دیگه هم میگی وای دستاش سرد شده از سرما!!!

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
اخه مدرسه ی شلوغیه پایه های بزرگترم هستن باهاشون همش میگم نکنه کسی اذیتش کنه پسرم خیلی اروم و مظلومه ...

چون شما نگذاشتی از خودش دفاع کنه با حمایت الکی که کردی اینجوری بهش ظلم می‌کنی چون تدجامعع نمیتونه از خودش دفاع کنه

چقدر لوس میکنید بچه رو

با سرویس میره میشینه داخل ماشین با ماشین هم برمیگرده

😐 با گریه دیگه چه وضعشه

انگار با حقیقت رو به رو شده کلاس اول کلی کار و الفبا و اینها هست😂😑 بازی و تفریح نیست

عادت میکنه

شما با گریه هاش همراهی نکنید برعکس خودتونو شاداب و پر انرژی نشون بدید بهش

رفتار شوهرتون خیلی نرمال تره

در ضمن اگر پول اسنپ براتون گرونه، چطور پول غیر انتفاعی گرون نیست؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چون شما نگذاشتی از خودش دفاع کنه با حمایت الکی که کردی اینجوری بهش ظلم می‌کنی چون تدجامعع نمیتونه از ...

دقیقا

انگار ما هم مدرسه میرفتیم پایه بالایی نبود مگه؟ بود تازه خیلیم زیاد

خب بچه باید خودش یاد بگیره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اخه مدرسه ی شلوغیه پایه های بزرگترم هستن باهاشون همش میگم نکنه کسی اذیتش کنه پسرم خیلی اروم و مظلومه ...

بهتره بنویسیش یه کلاس ورزشی که هم 

اعتماد به نفسش بره بالا و هم بتونه از اون حالت مظلومی بیاد بیرون و از خودش دفاع کنه 

به عنوان یه مادر حق داری نگران باشی ولی اینجوری هم نیست هر کی از راه رسید الکی بخواد اذیتش کنه پس آروم باش

شاید این یه فرصت باشه تا یاد بگیره خودش گلیم خودشو از آب بکشه بیرون و این برای سال های بعدش هم بهتره

تو هنوز ول بکن نشدی؟

کسی با مدرسه دولتی رفتن چیزیش نشده کسی هم با مدرسه غیر دولتی رفتم جراح نشده

از اول تو گوش بچه از مدرسش بد گفتی الان هم داره از حرف های قبلت پیروی میکنه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

خیلی گنده اش کردیا چند بار تاپیک می‌زنی دولتی رفته دیونه خونه که نرفته ابن همه بچه میرن دولتی شما هم ...

خب شمادوس نداری نیا تو تاپیکم

برای تاپیک زدن و درد دلم باید از شما اجازه بگیرم

خانم پزوی معروف تو سایت 

گفتم امسال دستم باز نیس وگرنه از سال بعد ک مسلما مبفرستمش غیر انتفاعی همینطور ک پارسال

فرستادمش 

تو هنوز ول بکن نشدی؟کسی با مدرسه دولتی رفتن چیزیش نشده کسی هم با مدرسه غیر دولتی رفتم جراح نشدهاز او ...

عزیزم مشکل داری خب دوس نداری مجبورت

نکردم بیای تو تاپیکم