بین کلاس های یکشنبم سه ساعت وقت خالی دارم و از دیروز وقت اکستنشن مژه گرفتم که تو اون سه ساعت برم آرایشگاه ، خانمه فقط مژه کار نیست اصلاح ابرو رنگ و..هم خودش انجام میده من چند دقیقه هم زودتر رسیدم تا خوابیدم رو تخت یه خانم حامله که نوبت از قبل نگرفته بود اومد اصلاح ابرو انجام بده آرایشگر گفت نمیشه مشتری دارم برگشته به من میگه عزیزم من ماه اخرمه تنگمه کارم زیاد طول نمی کشه میشه نوبتت رو بدی به من سخته برام الان برم خونه باز عصر برگردم گفتم ببخشید خودم دانشگاه کلاس دارم نمیتونم اون رفت و آرایشگره هم رفت تو قیافه حالا نمیدونم قیافه گرفتنش برا این بود که مشتریش رو پروندم یا ناراحت اون زن حامله بود
خیلی به مهربونی ربط دارهشاید تو راه دکترش بوده گفته منکه از پله ها اومدم پایین ابرومم تمیز کنم بعد ب ...
لازم نبود بیاد پایین .زنگ میزد نوبت می گرفت سر وقت خودش می رفت ! الان که زایمانا زمانش از قبل معلومه و راحت میشه براش برنانه ریزی کرد! لازم نیست سر رات به مطب دکتر بری ارایشگاه!!
تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
۷۶ الان یه تومور ۲ کیلویی دارم اینو در بیارن کلی از وزنم کم می شه
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
خدایی مجردید یا تجربه ی بارداری نداشتین که اینو میگید ؟!
خب برای شما ابرو اصلاح کردن کار مهمی نیست شاید بنده خدا نزدیک زایمانش بوده می خواسته مرتب باشه شاید مهمونی ای جایی می خواسته بره شاید جای دیگه وقت داشته و کنسل شده و... در کل چی میشه یکم درک و همدلی داشته باشیم ؟
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
به نظرم بعضی وقتا اغراقه مامان من یهویی میگفت فلان چیز رو کلا از خونه ببرید بیرون من نبینم حتی جلوی ...
من اصلا اغراق نبودم تو ۴ ماه اول
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
منم باردارم و تا حدودی باید مراقب باشم اصلا ازخونه بیرون نمیرم سرپا وایسادن برام سخته ولی هروقت میرم مطب دکتر یه سریا با همراه میان ک باردار نیستن نشستن و جا نیس من خودم سرپا میمونم ولی هیچوقت ب خودم اجازه نمیدم بابت حامله بودنم یکی دیگه رو بلند کنم ک من بشینم وایمیسم تا نوبتم بشه
به نظرم بعضی وقتا اغراقه مامان من یهویی میگفت فلان چیز رو کلا از خونه ببرید بیرون من نبینم حتی جلوی ...
تو چهار ماه اول ۱۱ کیلو کم کردم از هر چیز گرمی بدم می اومد کل زمستون پنجره ها باز بود می مردم از اتاق بسته ماه آخرم همش بستری بودم
خدایی مجردید یا تجربه ی بارداری نداشتین که اینو میگید ؟!خب برای شما ابرو اصلاح کردن کار مهمی نیست شا ...
اره مجردم ولی این موضوعات چه ربطی به بارداری داشت واسه هر کسی ممکنه پیش بیاد
گفت چون باردارم بذار من کارمو انجام بدم اگه من باشم و مثلا بگه یه کار ضروری برام پیش اومده یا باید برم دکتر یا یه همچین مشکلی نوبتم بهش میدم ولی اینکه بگه چون باردارم نوبتتو بهم بده نه میتونست از قبل نوبت بگیره
جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰