2777
2789

بین کلاس های یکشنبم سه ساعت وقت خالی دارم و از دیروز وقت اکستنشن مژه گرفتم که تو اون سه ساعت برم آرایشگاه ، خانمه فقط مژه کار نیست اصلاح ابرو رنگ و..هم خودش انجام میده من چند دقیقه هم زودتر رسیدم تا خوابیدم رو تخت یه خانم حامله که نوبت از قبل  نگرفته بود اومد اصلاح ابرو انجام بده آرایشگر گفت نمیشه مشتری دارم برگشته به من میگه عزیزم من ماه اخرمه تنگمه کارم زیاد طول نمی کشه میشه نوبتت رو بدی به من سخته برام الان برم خونه باز عصر برگردم گفتم ببخشید خودم دانشگاه کلاس دارم نمیتونم اون رفت و آرایشگره هم رفت تو قیافه حالا نمی‌دونم قیافه گرفتنش برا این بود که مشتریش رو پروندم یا ناراحت اون زن حامله بود 

این روزا میگذره اما به سختی

والا من کلاس هم نداشتم دلیلی نمی‌دیدم نوبتم رو بدم کس دیگه و نیم ساعت چهل دقیقه معطل بشم انگار اصلاح ابرو خیلی چیز واجبیه که از بارداریشون برا همچین چیزی هم استفاده میکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگووووو ما تا دوماه پیش تو خونمون یکی از اینا داشتیم 

از پتو هامون بدش میومد حالش بد میشد یه بار ۵ صبح منو بیدار کرد گفت اینا رو ببر بنداز سرکوچه من حالم خوب میشه 

بردم انداختم و واقعا خوب شددددد 

حالا اگه من بودم نمی تونستم بگم نه نوبتم رو نمیدم ...

بعضی شرایط ها خاصه مثل شرایط بچه ها ، خانم های باردار ، کسانی که سالمند هستند یا معلولیت خاصی دارندو...

این ها واقعا کم توان و ناتوان میشن و ادا در نمیارن و نیاز به محبت و رحم بقیه دارند.

اگه به افراد کم توان و ناتوان رحم کنید خدا هم به شما رحم می‌کنه و خودش براتون جبران می‌کنه . 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

اصلا یه جور عجیبی مردم متوقع شدن لطف شده وظیفه!چند وقت پیش یکی هم تاپیک زده بود چرا خانومه به بچه م ...

دیدم اون تاپیکو 

خدا شاهده من از مادر خودم انقدر توقع ندارم که بعضیا از آدمای غریبه تو کوچه خیابون دارن

به هر دو تاتون حق میدم

بعضی اوقات ماه های آخر بارداری واقعا آدم اذیت میشه ولی اون خانم باردار که شرایط خودشو میدونه بهتره از قبل ز بزنه به آرایشگر که نیاد تو آرایشگاه معطل بمونه

خود من باردارم همیشه قبل رفتن به آرایشگر ز میزنم که شلوغ نباشه،سریع کارمو راه بندازه برگردم

همینجا هم تاپیکاشون فت و فراوونه که چرا بقیه نمیان کارای خونه مو انجام بدن چرا غذا برام نمیپزن چرا نمیان شبا برام لالایی بخونن و الی ماشاالله !! توقع دارن اون ۹ ماه همه بشن کلفت و نوکر اینا

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷