2777
2789
عنوان

چرا بعضیا به بهانه بارداری از عالم و آدم طلبکار میشن و توقع دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 130 پست
معلومه هستم یه پریود میشی هورمانا میریزه بهم تا مرز جنون میره آدم دیگه خانوم حامله که جای خود داره

اونی که گفتی خودت و امثالت هستین که سر یه پریود خون همه دورو بریاتون رو تو شیشه می کنبن و طلبکار عالم و آدم هستین!!

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

من چرا چیزی هوس نمیکنم چرا بعضی ها هر چی میبینن باید بخورن😑فکر میکردم خودمو لوس میکنم ولی حس خاصی ن ...

والا منم ن سر این ن سر قبلی هوس هیچی نمیکردم 

اینم شانس مایه 

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم روم نمیشه بعد میگم وقتی خودم میتونم چرا کارامو نکنم ولی خواهر شوهرم تمام وعده ها خونه باباشه فقط ...

بیخیال باش ماه های آخر اگر سختت  شد برو خونه بابات،من ک دوست ندارم خودمو بی عرضه نشون بدم

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

کار خوبی کردی 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

بیخیال باش ماه های آخر اگر سختت شد برو خونه بابات،من ک دوست ندارم خودمو بی عرضه نشون بدم

تا ماه آخر سرکارم نهایت ۲ هفته آخر به تعطیلات قبل عید بخورم 

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
خف عقده ای

اینم باز خودت هستی و اون دونفری که تو تربیتت کوتاهی کردن 🤣👌

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

والا همینو بگو یه عروسی رفتم چند هفته پیش خانم فیلم بردار ۷ ماهه باردار بود همش از اینور میدوید اینو ...

بعضیا تو بارداری سالم ب نظر میان مثه خودم.که همه فکر میکنن اکی ام

ولی کوه مشکلات و زایمان زودرسم🥲

عروسی داشتیم بقیه همه ارایشگاه برا رنگ و.... من فقط اصلاح رفتم همونم در حدی ک زیاد نشینم. اصلاحم نهایت ۱۵ دقیقه ی

۴۰ دقیقه کجا بود؟؟

تا ماه آخر سرکارم نهایت ۲ هفته آخر به تعطیلات قبل عید بخورم

پس خیلی مراقبت کن سر کار حتما آجیل یا میوه چیزای مقوی بخور ضعف نکنی عزیزدلم😘

منم که تا ۸ماهم بشه دانشگاهم🥺

بعضیا تو بارداری سالم ب نظر میان مثه خودم.که همه فکر میکنن اکی ام ولی کوه مشکلات و زایمان زودرسم🥲 ع ...

چون ما اهل ناله و ناز نیستیم فکر میکنن هیچیمون نیست