2777
2789
عنوان

تاب برقی چقدر کاربرد داره؟

237 بازدید | 19 پست

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید؛ پسر من ۲۷ روزش هست ، از شب اول که به دنیا اومد دوست داشت تو بغل باشه، شیر که میدادم میزاشتمش تو تختش گریه میکرد که پرستار گفت پسرها یکم مامانی تر هستند تماس پوستی باهاش داشته باش. وقتی گذاشتم پیشم راحت خوابید

الان هم تا رو پا یا بغل هست راحت میخوابه اما میزارم تو تخت با کوچکترین صدایی از جاش میپره، شبها هم یکم بیقراری داره و مجبوریم راهش ببریم یا رو‌پا بزاریم. میخواستم بپرسم ایا خرید تاب برقی کمکی بهمون میکنه؟ یا هزینه بیخودی میشه؟

من تازه برای دختر 9 ماهم تاب خریدم.

برقی هم نیست.

بچه به اون کوچیکی میتونه تو تاب بشینه مگه؟

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

متوجه نشدم دوس داره تکونش بدی؟ 

مدت طولانی که قابل استفاده نیس نهایت نهایت روزی یه ساعت 

پسر من دوستش نداشت و بی استفاده موند من گراکو گرفتم خیلی هم صندلیش واسه نوزاد خیلی راحت نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه برای دختر 9 ماهم تاب خریدم. برقی هم نیست. بچه به اون کوچیکی میتونه تو تاب بشینه مگه؟

بله عزيزم من از يك ماهگى استفاده كرد صندلى رو كامل درازكش كرده بوديم ميخوابيد دختر من هم بغلي بود فقط با تكون ميخوابيد الان هشت ماهس كمتر ميشينه دوست داره بپره بيرون😂

وقتى مياى صداى پات......😍
بله عزيزم من از يك ماهگى استفاده كرد صندلى رو كامل درازكش كرده بوديم ميخوابيد دختر من هم بغلي بود فق ...

چه باحال

من از کت و کول افتادم

چون دختر منم دقیقا همینجوری بود

نمیدونستم همچین چیزی هست وگرنه میخریدم براش

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
یعنی نوزاد رو بزاریم داخلش، بیقراریهاش کمتر میشه؟

روز اول پشيمون شديم چون نميخوابيد دوست نداشت اما يكى دو روز بعد استقبال كرد سعى ميكردم بخوابونمش بعد بزارم تاب كه تكون بده خودم گيرش نباشم خوب بود تايم استفاده ازش شش هفت ماه بيشتر نيس اما اوايلش كه بچه ها حسابي كلافه ميكنن خوبه

وقتى مياى صداى پات......😍
چه باحال من از کت و کول افتادم چون دختر منم دقیقا همینجوری بود نمیدونستم همچین چیزی هست وگرنه میخ ...

دختر من انقدر اروم بود و راحت میخوابید که بدعادت شدم، الان تحمل گریه های پسرم رو‌ندارم. دیشب تا ۶ صبح بیدار بود گریه نمیکرد، ولی دلش بغل و‌تکون میخواست

روز اول پشيمون شديم چون نميخوابيد دوست نداشت اما يكى دو روز بعد استقبال كرد سعى ميكردم بخوابونمش بعد ...

ایده خوبیه، پس اول بخوابونیم بعد داخل تاب بزاریم

دختر من انقدر اروم بود و راحت میخوابید که بدعادت شدم، الان تحمل گریه های پسرم رو‌ندارم. دیشب تا ۶ صب ...

اخی

ان شاالله زودتر ارامش بگیره

دختر منم یه سری سر کولیکهاش پوستمو کند

یه سری هم جدیدا واسه دندونهاش بی قراره

هی میپره تو بغلم، چنگ میزنه لباسمو میکنه تو دهنش و محکم گاز میگیره.

تا جداش میکنم هم گریه میکنه